LVDS predriver

S

sanjeeb_ghosh2000

Guest
1.Я розробці LVDS передавач для бітрейт 1 Гбіт.Моє питання полягає в тому, що рушійною predriver вимикачі в драйвері LVDS має дуже великі перехідні перемикання струму, так як піднімаються й опускаються раз близькі до 100ps і перехід розміри величезні.
І через bondwire індуктивності на постачання і землю, вона викликає великої землі і VDD відмов які мружить драйвер ядра (очей схема виглядає моторошно) ..
Чи є спосіб подолати це, як кришка відділення необхідних для цього виходить бути 100s ОФ .. У разі, якщо постачання / GND для LVDS основних і predriver окремо ...

2.може хто-Pont мені predriver реалізації будь ласка ..

що стосується
Sanjeeb

Привіт,

Як ти кажеш, і за bondwire індуктивності на постачання і землю, вона викликає великої землі і VDD відмов

У моїй пам'яті, LVDS типової конфігурації не має серйозних проблем відмов або з GND і VDD, тому що струм, що протікає через транзистори джерелом постійної точки зору не тільки масштабами, але і полярність.

Ну, Plz поправте мене, якщо я помиляюся!

Завдяки Youyang за Вашу відповідь.
Так поточного LVDS є односпрямованим від харчування.
Але я говорив про перехідні поточного прийняті predriver.Якщо predriver і LVDS сердечника постачання / GND такі ж, було б VDD і наземних відмов ..
Тому я хотів би знати, якщо predriver і LVDS основних управляються від одного джерела або двох різних матеріалів.

Для sanjeeb:

У моїй конструкції LVDS, predirver здійснюється буфера CML, яка cosumes постійного струму.Його виведення низькі swing.It може avoide вашу проблему.
Але ... ми зустрічаємо інших проблем у CML
буфера.

BR

Ерік
11/15

привіт Ерік,

які проблеми ви зустріли в CML буфера, використовуючи її для LVDS - моє головне значення, використовуючи CML-буфера підхід відхилення зміщення струму таким чином отримати високої напруги загального режиму - і ця пропускна здатність-варіації. ..

але я був би зацікавлений в discuass цю тему далі, якщо хочете ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back