LVDS в 130нм

A

abhi_4_u

Guest
Привіт, я роблю LVDS в 130 нм CMOS-технології. Мій характеристики є: 275 - 2000mVp-р диференціальний вхід діапазону; 400 - 750mVp-р диференціальний вихід діапазону. Може any1 плз запропонувати мені, що, 1.Що має бути максимальний струм для мого поточним дзеркалом (принаймні деякі приблизні значення); 2.Що може бути Моїм максимальний розмір МОП (в поточних дзеркало) для проектування, щоб бути fabricatable. Його 2 Гбіт дизайн: | Буду дуже вдячний швидко я позитивної відповіді. Спасибо заранее, З повагою, Abhi

Взагалі LVDS вихідного напруги формується з 3,5 мА струму, що протікає через резистор 100 Ом припинення. Таким чином, 350mV є типовим розмаху. Чому ваш найменший гойдалки 400 мВ? Це протиріччя з низькою мети розпалі.

[Цитата = abhi_4_u] Привіт, я роблю LVDS в 130-нм CMOS-технології. Мій характеристики є: 275 - 2000mVp-р диференціальний вхід діапазону; 400 - 750mVp-р диференціальний вихід діапазону. Може any1 плз запропонувати мені, що, 1.Що має бути максимальний струм для мого поточним дзеркалом (принаймні деякі приблизні значення); 2.Що може бути Моїм максимальний розмір МОП (в поточних дзеркало) для проектування, щоб бути fabricatable. Його 2 Гбіт дизайн: | Буду дуже вдячний швидко я позитивної відповіді. Спасибо заранее, З повагою, Abhi [/ цитата] Я знаю, друг, який зробив буфер LVDS вихід, працює до 3 Гбіт, узгоджувальний резистор, 100 Ом, і бажаний гойдалки визначатиме струм, як вже було сказано, близько 3,5 мА, що стосуються розмірів ПМ пристроїв, вона повністю залежить від технології, якщо вона дозволяє чи ні .. я думаю, що я побачив розмір 4000/0.4 в папір, насолоджуйтеся LVDS: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back