LPC2368 Вхідний опір

K

Kvel

Guest
Я підключення 3,3 сигнал на лінії вводу / виводу на порт 2 з LPC2368. Крім звичайної підтяжки / резистори спадне, я підозрюю, що необхідно додаткове опір між напругою пікап і введення PIN-коду. Я не міг знайти детальну інформацію про це в LPC2368 керівництва, ніяких вказівок на значення опору буде прийнята з вдячністю. Дошка я використовую ETT CP-JR ARM7 LPC2368 борту, і в раді керівництва йдеться, що вони використовують 470ohm резистор для АЦП, і 1kohm резистор для ліній вводу / виводу, коли в режимі виведення.

Чому ви думаєте, що вам потрібно вхідного резистора для підключення сигналу? Якщо він знаходиться в правильному діапазоні (нижче 5V), то ви не повинні створювати будь-які опір, ви можете, якщо ви хочете, але це не має значення, вхідний опір є дуже високою в будь-якому випадку, дані говорять, що висока / низька поточний рівень вхідного 3UA. Алекс

Шукав у керівництві, але якось пропустив дані. Вибачте за тривіальне запитання, я початківець сортів. Тому я думав, що було, тому що я поняття не мав про струм / внутрішнього вхідний опір і не хочуть ризикувати смаження будь-які контакти. Велике спасибі за Ваші відповіді.

Поки висновок у режимі введення (за умовчанням при запуску) у вас не проблема, якщо ви думаєте, що є випадок, коли ви можете встановити, як контактний вихід (помилково), а сигнал, що пов'язано з контактний то Ви можете використовувати резистор, 1K або 10K повинна бути тонкою. Резистора може бути корисним для вашого контакту вихід, залежить від схеми ви їзди від кожного виводу. Алекс

З вихідних контактів я буду приводу двох РСР з споживаний струм 16mA, яке повинно бути жодних проблем, щоб зв'язатися безпосередньо, якщо мої дослідження є правильним.

Сторінка 34 з таблиці говорить 4mA на 0,4 падіння напруги на виході, 16mA висока, і ви отримаєте велике падіння напруги http://www.keil.com/dd/docs/datashts/philips/lpc236x_ds.pdf Я не можу знайти вихідний струм проти напруги для MCU але 17xx серії таку ж поведінку, ви отримаєте дуже низькою напругою, дивіться нижче. Алекс

Я бачу, що падіння напруги буде проблема, потрібно буде подивитися, як обійти цей недолік. Я думаю, простий MOSFET повинні піклуватися про нього. Ще раз спасибі за голови.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back