LPC2100 програмування запуску допомогу

J

jumper2high

Guest
Привіт, хлопці, я з нетерпінням, щоб спробувати щось на зразок мікроконтролера LPC2141 компанії NXP. У мене досвіду роботи з середини діапазону ОСТО Microchip, але це великий крок вперед, це здається. У всякому разі, я намагався знайти інформацію по всьому шляху, щоб написати код та програми код на LPC і дійсно не знайшов багато інформації. Я отримав книгу під назвою "Інсайдери" керівництво "у форматі PDF, але це, швидше, керівництво зі створення прошивки для нього - немає жодної згадки про програмування. Чи є розумними цінами DEV плати, що я міг би спробувати, наприклад?

[Цитата = jumper2high] Чи є розумними цінами DEV плати, що я міг би спробувати, наприклад? [/ Цитата] SparkFun продає LPC плат розвитку досить дешево. Ви вибрали компілятор вже?

Спасибі за відповідь, кендеров. Я не взяв нічого. Потрібні, щоб отримати пораду перед установкою свою увагу на будь-якої конкретної речі.

[Цитата = jumper2high] Привіт, хлопці, я з нетерпінням, щоб спробувати щось на зразок мікроконтролера LPC2141 компанії NXP. У мене досвіду роботи з середини діапазону ОСТО Microchip, але це великий крок вперед, це здається. У всякому разі, я намагався знайти інформацію по всьому шляху, щоб написати код та програми код на LPC і дійсно не знайшов багато інформації. [/ Цитата] Ви хочете, щоб подивитися на www.Flashmagictool.com . Він може бути використаний з послідовним інтерфейсом і є безкоштовною для некомерційного використання. Інші варіанти USB -> JTAG перетворювачі з відповідним програмним забезпеченням програмування. Це може бути U-Link2 від Keil, J-Link від Segger або. від Raisonance [/URL] Найнижча вартість, ймовірно, R-Link, яка поставляється з 32k обмежену версію RIDE7. Як код розміру LPC2141 є 32k у всякому разі, ви можете спробувати що один. Для трохи більше ви можете купити Starter Kit від IAR і Keil, яка поставляється з U-Link або J-Link. Сподіваюся, це допоможе зробити своє власне дослідження набагато простіше. Боб http://www.lpc2000.com

Є NXP LPC1700 серіали і LPC2378/2368/2478 плату розробки на цьому сайті: http://www.embedinfo.com/en , але те, що я пропоную, LPC1700 серіали борту якого заснований на ARM Cortex -M3 ядро - новітня архітектура ARM.

SparkFun має LPC2148 розвитку дошки, які є достатньо дешевими. Є навантажень прикладі проекту LPC2148. Якщо ви хочете відчути, архітектури ARM7 LPC21xx є шлях.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back