Looping в ПЛК

P

pakiboy

Guest
Я користуюся S7 (Siemens PLC).Я хочу запитати, як ми можемо зробити цикл використання сходи lagic?Сказати, що я хочу, щоб світлодіодний Flesher яких плоть світлодіодні нескінченних рази або в 10 разів!чи є можливість зробити цю логіку на сходах логіка або я повинен використовувати STL?

Привіт

Очікування для оперативного реагування.

Аналогічна логіка не повинна бути реалізована з петлями в Санкт-або будь-який інший мова програмування PLC.Петля має ефективне виконання цикл ПЛК.

Використовувати лічильник або лічильник змінного і таймер, відповідно до однієї з доступних systimer кліщів замість.Це має бути основним можливо з будь-якою технікою програмування PLC.

Вибачте МКО ... Я не можу отримати ур ясно вказують Abt виконання циклу ПЛК?Я початківець М. .. PLZ розробити свою точку трохи більше!

Привіт

Основні concpt з ПЛК виконання основного коду (OB1) неодноразово.Прийнятне час циклу залежить від програми, з повільними процесами ряду 10 мс може бути добре блимає світлодіод в циклі б продовжити час циклу на кілька секунд, прийнятні тільки для PLC, яка не має іншого виходу, ніж миготливий світлодіод.

Я впевнений, що ви можете знайти деякі приклади в шори керівництвом PLC, які сумісні з регулярною експлуатації.

Я думаю, ви можете використовувати спеціальні реле для її досягнення

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back