LNA вимірювання з використанням всього мережевого аналізатора

C

carbon9

Guest
Доброго дня, я реалізував LNA використанням SBB-5089 MMIC Sirenza на FR4 борту. У мене є доступ до мережі аналізатор в лабораторії університету містять HP 5071 мережевий аналізатор. Я хочу для вимірювання коефіцієнта шуму МШУ, використовуючи тільки мережевий аналізатор. Чи можливо це? Спасибі

Не думаю. ВНА використовується для невеликих відповідний сигнал схем. Він використовує sweeped сигнал CW і детекторів для оцінки S параметрів. Коефіцієнт шуму вимірюється з хорошою точністю з джерелом шуму і Y-фактора методом, так що вам буде потрібно приймач (як правило, аналізатором спектру або виділений інструмент), щоб зробити це. Я сподіваюся, що це може допомогти. Mazz

деякі фургонів anrtisu мають measuetns шуму, але якщо у хочу для вимірювання обсягів використання NF NF метр Agilent так ур ВНА не вистачає khouly

те, що ціна NF метр (від декількох продавців)?

SBB-5089 MMIC мають високу Н.Ф., це не добре для LNA.Use SPF-5043Z з NF = 0.8dB і частота = 100-4000MhZ, вхід / вихід 50 Ом відповідає! Це 28K $! Чи є низька вартість NF метр (близько $ 5 тис.)?

5 До шуму метр, я сумніваюся, що це і може використовуватися для пошуку предметів, але нову, це буде важко khouly

Дякуємо за всі відповіді. Я буду тепер шукати дешеві метр NF. Спасибі

Якщо у вас є хороший аналізатор спектру, можна "будувати" свій метр NF купувати тільки джерелом шуму і низьким шумом передпідсилювача. Як NF метр використовує метод Y фактор, заснований на високій температурі / низька температура джерела шуму, ви можете вручну виміряти (або реалізація програмного забезпечення в LabVIEW, наприклад). Дивіться Agilent щодо використання подробиці, якщо цікаво. Mazz

[Цитата = carbon9] Доброго дня, я реалізував LNA використанням SBB-5089 MMIC Sirenza на FR4 борту. У мене є доступ до мережі аналізатор в лабораторії університету містять HP 5071 мережевий аналізатор. Я хочу для вимірювання коефіцієнта шуму МШУ, використовуючи тільки мережевий аналізатор. Чи можливо це? Спасибі [/ цитата] Відповідь: ні, це неможливо. але ... якщо у вас є генератор шуму, якщо ваш VNA може бути включений в режимі приймача, якщо ваш МШУ має достатньо отримати, щоб замаскувати шум ВНА перемикання автоматичний, вимірювання рівня шуму може бути tryed, але це мислення спекуляції. У будь-якому випадку, при вимірюванні Н.Ф., причини і джерела невизначеності практично безмежні. Моя пропозиція, якщо ви не NFA і Ви не можете купити, найдешевший спосіб полягає в кредит, за період Ви плануєте використовувати.

Звичайно у можете зробити це, з новітніми високу продуктивність Agilent ВНА: PNA-X, і можна закінчити всі LNA вимірювань, включаючи Н.Ф., IMD, гармонік, посилення стиснення. PLS перевірити www.agilent.com / знайти / pnax

Аналізатор спектру може вимірювати LNA шуму!

Ви можете виміряти NF з мережею. 1. підключити мережа для тесту S21. 2. з'єднайте вихід МШУ до порту 2. 3. meaure рівень шуму. 4. підключити LNA в постійний струм. 5. вимір шуму зростає, це G + NF, ви знаєте, G, щоб ви могли вивести NF. 6. якщо ви не бачите шуму зростання це becuse мережа має високу Н.Ф., якщо ця справа підключити посиланням LNA між DUT і порт. Ви повинні також використовувати низькі RBW. насолоджуватися

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back