LM35 - ADC0809 - ПІК - 7 сегментів

S

supiper

Guest
Привіт всім,

Мені потрібно код для ПОС (16F876 або 16F877) для відображення температури на два 7 сегментів.Я використовую LM35 якості датчика, ADC0809 конверсії та ПОС для відображення.

Мені потрібна ваша допомога терміново,

подивитися: http://www.sixca.com/eng/articles/digittemp/index.html

faraz101 пише:

PIC16F877 побудував у ADC.USE ІТ

PIC16F877 має зовнішній АЦП чому ви потягнувши зовнішній?Тоді, коли треба йти на інший зовнішній то показати схему (завантажити), то це буде легко, щоб допомогти вам писати код.

supiper пише:

Мені потрібно код для ПОС (16F876 або 16F877) для відображення температури на два 7 сегментів.
Я використовую LM35 якості датчика, ADC0809 конверсії та ПОС для відображення.

ravimarcus пише:supiper пише:

Мені потрібно код для ПОС (16F876 або 16F877) для відображення температури на два 7 сегментів.
Я використовую LM35 якості датчика, ADC0809 конверсії та ПОС для відображення.

supiper пише:

Чи можете ви надати код на 16F819?

Вам дійсно потрібно 40 Pin ПІК PIC16F818 / 9 є 5 каналів АЦП порту і залишають вас з 8 висновків порту B на диску світлодіодний дисплей можна використовувати RA6 і Ra7 як прояв вибір, ти все це розмістити Дані за перше відображення порту B, який підключений до 7 сегментів обох дисплеїв, ви відображення дисплея, у той час, потягнувши за низькою катодом для деяких млин секунд, після чого дані для відображення на другому порту В і опустіть другу відображення катод див. діаграму
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back