LM2576 з використанням 12v 5amp адаптер

D

devil6600

Guest
привіт я можу використовувати LM2576 з адаптером 12v 5amp? чи буде обпектися? я хочу використовувати його для живлення sim900 завдяки модулю

SIM900 потреби 3,5-4.5 V, тому вам доведеться використовувати LM2576ADJ встановити вихідна напруга в межах цього діапазону .. Він чудово працює з джерелом живлення 12V/5A .. Див: http://wm.sim.com/Sim/News/photo/2010222155735.pdf : підморгувати: IanP

Завдяки IanP, дуже корисна інформація ... якщо я хочу, щоб влада його з 3,7 В літій-іонний акумулятор, то я повинен підключити його безпосередньо до модуля або використовувати регулятор LDO між ними? спасибі

Як модуль повинен 3.5V-4.5V вставки між LDO 3.7V батарей і модулів не дасть вам ніяких переваг, але невелике падіння напруги, що ви не хочете .. Я б підключити його безпосередньо .. : Підморгувати: IanP

Завдяки IanP ... я дивився на таблицю з LM2576 і виявив, що вимагає schottkey діод 3amp, я його не мають, так що якщо я пропустити діод в ланцюг (так як його вже зворотний упереджено), то буде мати ланцюг будь-яких серйозних проблем? спасибі

діод і вихідний індуктивності є основними частинами ланцюга, як це імпульсний регулятор НЕ лінійної Всі частини fig2 необхідні - З повагою, Орсон корзину.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back