Linux дисплея проблема C (AT) рія IC5!

A

Aigneryu

Guest
Мій Linux платформа складається з Epox 8RDA nForce2 з ультра чипсети, AMD Бартон 2500 процесор, 1GB DDR400 MEM, і Gforce2 Ti графічний адаптер з 64MB DDR відео пам'яті.В ОС Linux RH 7.3 з ядром 2.4.18

При використанні з (на) рія IC5, я виявив, що, коли я відкриваю одне вікно,
там все ОК, але коли я відкриваю більше одного вікна, такі, як сигнал ділянку, схематичне або макета.система стане дуже-дуже повільно, навіть незважаючи на Є лише кілька об'єктів, у цьому вікні.

Я думав, моя відеокарта повинна бути досить, щоб упоратися цим завданням, однак створюється враження, що він не в змозі це зробити.Що, ймовірно, я sthe проблема?Хто-небудь зіткнувся цей дисплей проблема раніше?

До речі, установка Linux побіг гладко, і система розповіли мені про те, що відеокарта була успішно визнається.Чи є можливість того, що AGP не буде належним чином активовані?

У мене аналогічна система, але у мене немає такої проблеми!

Низька дисплей з GeForce, але Фаст-дисплей з Radeon.

Я не знаю чому.

Але, я вважаю, що проблема оптимізації драйвера.

Спасибо

Я також surfed тією ж проблемою;
Маркери на хвилі рухається дуже повільно у
зв'язку з мишею швидкості!

Я бачу в цьому проблеми з ATI Rage 128 32 Мб, з NVIDIA GeForce2 MX 64MB частоту оновлення зросло (з рідним xfree86 драйвер), але проблема не вирішена повністю!

Я думаю, що ця проблема має відношення до xfree86/HW водія.

привіт,

Як я знаю i/c/5 може запускатися з 24bit чи 8bit глибина кольору.Може бути, Ви спробуйте 8bit колір установки?
Я suse8.2 разом з P4, 2.56GHz, 512MB RAM, ATI Radeon 9700 128Мб і i/c/5 працює відмінно.

поздоровлення,
hqqh

Я ж проблема, але пішли після оновлення програми

C (AT) рія має рішення, що є оновлення I/c/5 / або 8-бітний колір настройка.

Мати хороший

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back