K
Kekkaishi
Guest
Привіт всім,
В даний час я розробці світлодіодних drvr ЧМТ.Специфікації для моєї конструкції, є наступні:
Vin = 100 - 240 V
Vo = 20
Ро = 100
ККД = 80%
ПВ = 0,45
вихідний трансформатор рядкової розгортки, ізоляції та DCM
використанням TL5001 і Оптрон
До нього додається схема для мого проекту.Мені потрібно керівництвом експерта або кого-небудь про те, як здійснювати PWM з використанням TL5001 оптопара.Чи є цей проект в порядку?Це значення конденсаторів і резисторів правильно?Я проектування TL5001 на прикладі програми, що використовує TL5001, але тільки в якості прикладу для кроку понижуючий перетворювач і низької напруги.Я теж потрібен, щоб перевірити свій відгук дизайну.
Вибачте за мій поганий англійська.
Дякуємо за вашу допомогу.
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення
В даний час я розробці світлодіодних drvr ЧМТ.Специфікації для моєї конструкції, є наступні:
Vin = 100 - 240 V
Vo = 20
Ро = 100
ККД = 80%
ПВ = 0,45
вихідний трансформатор рядкової розгортки, ізоляції та DCM
використанням TL5001 і Оптрон
До нього додається схема для мого проекту.Мені потрібно керівництвом експерта або кого-небудь про те, як здійснювати PWM з використанням TL5001 оптопара.Чи є цей проект в порядку?Це значення конденсаторів і резисторів правильно?Я проектування TL5001 на прикладі програми, що використовує TL5001, але тільки в якості прикладу для кроку понижуючий перетворювач і низької напруги.Я теж потрібен, щоб перевірити свій відгук дизайну.
Вибачте за мій поганий англійська.
Дякуємо за вашу допомогу.
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення