LED Driver Ланцюг з вихідною трансформатор рядкової розгортки

K

Kekkaishi

Guest
Привіт всім,

В даний час я розробці світлодіодних drvr ЧМТ.Специфікації для моєї конструкції, є наступні:

Vin = 100 - 240 V
Vo = 20
Ро = 100
ККД = 80%
ПВ = 0,45
вихідний трансформатор рядкової розгортки, ізоляції та DCM
використанням TL5001 і Оптрон

До нього додається схема для мого проекту.Мені потрібно керівництвом експерта або кого-небудь про те, як здійснювати PWM з використанням TL5001 оптопара.Чи є цей проект в порядку?Це значення конденсаторів і резисторів правильно?Я проектування TL5001 на прикладі програми, що використовує TL5001, але тільки в якості прикладу для кроку понижуючий перетворювач і низької напруги.Я теж потрібен, щоб перевірити свій відгук дизайну.

Вибачте за мій поганий англійська.

Дякуємо за вашу допомогу.
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

хто-небудь?прохання надсилати мене ....Просто потрібен хтось, щоб перевірити мої схеми, значення зворотного зв'язку і PWM дизайну.

Будь-який, потрібна допомога принаймні хто-небудь може сказати мені чи підключення мого Оптрон правильно чи ні?я повинен підключити його до зворотного зв'язку TL5001 або VCC.Я шукав на форум, але до цих пір плутають.

Ви повинні проаналізувати схему, а не пошуком на форумі.Ні струм буде проходити через Оптрон у поданій схемі.

Я постараюся проаналізувати схему, посилаючись на AN4137.Я дійсно плутають на цю річ і потрібні деякі керівництва.Я до сих пір дізнатися про силової електроніки.Не могли б ви мені допомогти?

У AN4137, наприклад, це пов'язано оптопара на дві точки.Я хочу, щоб змінний резистор для контролю поточних і саме тому я підключити його на катоді привели.Чи можу я знати, де правильне місце для підключення оптопара.

Ще одна річ, на прикладі TL5001 зворотного контактні роз'єми для під'єднання двох паралельних резистора.Чи потрібно мені ці резистори?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back