Led дисплей повідомлення ЕПЕ Mag 2006/11

P

pasicr

Guest
Привіт,
Я використовую це програмне забезпечення та апаратні засоби привела в своєму повідомленні дисплея.По початкового проекту текст повідомлення поміщається у внутрішньому EEPROM на pic16f628 і обмежена 128 символами.
Мені потрібна допомога, як я можу здійснити зовнішні серійне EEPROM, щоб збільшити кількість текстових символів.
Мені потрібно schematis для підключення серійне EEPROM на pic16f628 і, будь ласка, хто-небудь сказати мені, що я повинен змінити код (додається), коли мені відправити повідомлення з мого
комп'ютера через RS232 до сих пор я ставлю текст внутрішньої EEPROM, тепер мені потрібно поставити їх у Серійний зовнішньої EEPROM
привет
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

, you also need a PIC I2C device driver
like I2C EEPROMs, 2432, 2465, 24128, 24256 - CCS PCM CompilerЩо потрібно 2 невикористаних pic16f628 I / O Сцепляющій підключитися ПОС і зовнішнім I2C послідовний EEPROM,
вам також потрібно ПОС I2C драйвера пристрою,
як I2C EEPROMs, 2432, 2465, 24128, 24256 - вуху PCM компіляторІнші Послідовний EEPROM Застосування Повідомлення від Microchip:

Взаємодія 93CX6 Серійний EEPROMs до PIC16C5X мікроконтролераПитання та відповіді на питання,

що стосуються послідовного EEPROMs

привіт,
pasicr
Я хочу ЕПЕ 2006/11 привів дисплеї програмного забезпечення.Здається, буде пошкоджений, коли я завантажив.

Привіт всім,
це ZIP-файл averything, що потрібно для відображення привела повідомлення від ЕПЕ MAG 2006/11, але це програмне забезпечення для багатьох помилка's (багато помилки під час виконання),
привет

перший
Я думаю, шестнадцатірічное фото як майстер і работоргівля є роботу добре.У необхідності disassemblel з шестнадцатірічное на АНМ потім coustomised ур requerment з mplab.Thats він.У знайде робочий режим.

Поштові повний журнал статтю, в undertanding схеми і зробити мою власну ...

ТЗ, Gorkin

Ось стаття

, Хоча було з цього питання робить нікому знати, де я можу знайти додаткову інформацію про цю схематичне,
у мене є картина, однак, що воно шукає код

привіт,
pasicr
У розмістили epe2006/11 програмне забезпечення, але не працює в моїй системі
файл відсутній те, що повідомлення приходить.
может у PLZ HLP мене.

Я не можу допомогти вам sajal,
Я проводжу багато часу на це програмне забезпечення, але не результатом,
Занадто покласти виділіть повідомлення на цей дисплей можна використовувати HyperTerminal з WinXP (Програми / аксесуари /
Зв'язок / Hyper терміналів)
Анімації та статичних тексті не підтримується
привет

pasicr писав:

Я не можу допомогти вам sajal,

Я проводжу багато часу на це програмне забезпечення, але не результатом,

Занадто покласти виділіть повідомлення на цей дисплей можна використовувати HyperTerminal з WinXP (Програми / аксесуари / Зв'язок / Hyper терміналів)

Анімації та статичних тексті не підтримується

привет

Привіт,
З'єднання між
комп'ютером і дисплеєм з ком-порт.У гіпер термінал встановити ком порт, швидкість 9600, і використовувати цю команду, щоб встановити повідомлення:

; Команду коди:
1; установки ПОС ID номера **
2; не використовується **
3; отримати
І відправити на характер даних, блок **
4; отримувати нормальні дані з
комп'ютера для прокрутки **
5; чіткі Анім
І статичних прапори **
6; зупинити дисплея **
7; отримати живий відображати дані з ПК **
8; Sync Off **
9; Sync Про **
10; не використовується майстер; тільки раби відправити отримав живий відображати дані **
11; відправити Анім ставка вартість **
12; отримувати повідомлення виділіть ставка **
13; коду, щоб вибрати режим переміщення повідомлення **
14; код для вибору режиму анімації **
15; код для вибору режиму відображення статичних **
16; рухається повідомлення зупинки - не використовується рабів **
17; перевірити ПОС Ідентифікатори **
18; Стоп живий режим **
19; Стоп статичний режим **
; 20 Запуск режиму
21; Програма режим
22; рабів тільки
23; показують синхронізації
Ви повинні встановити перемикач для виділіть повідомлення, інші два перемикача у вимкненому положення.(на борту привела (головне), ви повинні перейти дерева),
Але у мене є багато проблем, наприклад, коли я посилаю деякі символи на екрані я бачу щось інше, тепер я купити комунікатор для серійного підключення
комп'ютера і дисплея,
привет
Останній раз редагувався pasicr від 22 січня 2007 2:49; всього редагувався 1 раз

pasicr писав:

Привіт,

З'єднання між комп'ютером і дисплеєм з ком-порт.
У гіпер термінал встановити ком порт, швидкість 9600, і використовувати цю команду, щоб встановити повідомлення:; Команду коди:привет

Привіт нікого,
Я, нарешті, придбати програмне забезпечення для comunnicate з призвело повідомлення відображення ЕПЕ Mag 2006/11.
РОБОТА дуже дрібна, з можливістю SEND SCROLL повідомлення та Статичний текст, все з змінною швидкістю зору.(не включати анімацію, поки що).
Програма здійснюється в Microsoft DotNet.
Якщо деякі тіла інтерес надішліть мені особисте повідомлення,
привет

Майк, K8LH писав:

І ви можете зробити це ZIP замість RAR?

Привіт всім,
Повідомлення програмного забезпечення для відображення привела повідомлення від EPEMag 11/2006 версія 1.1
Статичний текст, прокрутка ТЕКСТА, ГРАФІКИ CUSTOM ADD, ЗМІНА ШВИДКОСТІ, REFRESH RATE CHANGE ...
Для отримання додаткової інформації надішліть лист PASICR (AT) GMAIL.COM,
привет

Для кожного Ho або мають намір зробив повідомлення призвело дисплей з EPEMag 2006/11.
Originall програмне забезпечення не працює, на багато помилки,
Для гарного програмного забезпечення для цього проекту поштою мені
PASICR (AT) GMAIL.COM
привет

Привет всем

PLS очеретяного будь bedy подарувати мені запитання, щоб завантажити цей файл ZIP LEDmsgFiles.zip
Я дуже зацікавлений у embeded я до сих пір не вдалося отримати будь-яких bedy може мені допомогти в створенні рухомих повідомлення з CSS і схематичний я б так greatelfull тільки для освітніх цілей, коли який-небудь bedy може, і продавати Thats теж добре

очікування відповіді

ця моя пошта matrixembed (AT) yahoo.com

Я зацікавлений у створенні рухомих повідомлення дисплей з можливістю відправки повідомлень прокрутки і статичні тексти усіх зі змінною швидкістю переглядати чи користувацькі графічні, оновлення і зміни, з можливістю відображення точного часу, дати та temperature.I Хотілося б, щоб цей рухомих повідомлення дисплеї відображаються повідомлення у два ряди, але про те, що верхня повідомлення варто ще на 30 секунд, наприклад, і що нижче повідомлення показує час, дату та temperature.My проблемою є вимір рухомих повідомлення дисплея, яка повинна бути від 40 до 60 см (ширина) і від 80 до 120 см (довжина).Я не знаю, якщо я повинен використовувати світлодіодні diods 5 мм або світлодіодні матричні.Я знайшов багато схем і проектів, але вони частіше всього неповних або неналежного розміри.Чи є у вас які-небудь ідеї або схематичне, що вже зроблено у відповідності з розмірами, що мені потрібно? Я маю досвід програмування мікроконтролерів, але не такого роду, і я був би вдячний тому, хто може мені допомогти якимось чином.Додано через 1 хвилину:Я зацікавлений у створенні рухомих повідомлення дисплей з можливістю відправки повідомлень прокрутки і статичні тексти усіх зі змінною швидкістю переглядати чи користувацькі графічні, оновлення і зміни, з можливістю відображення точного часу, дати та temperature.I Хотілося б, щоб цей рухомих повідомлення дисплеї відображаються повідомлення у два ряди, але про те, що верхня повідомлення варто ще на 30 секунд, наприклад, і що нижче повідомлення показує час, дату та temperature.My проблемою є вимір рухомих повідомлення дисплея, яка повинна бути від 40 до 60 см (ширина) і від 80 до 120 см (довжина).Я не знаю, якщо я повинен використовувати світлодіодні diods 5 мм або світлодіодні матричні.Я знайшов багато схем і проектів, але вони частіше всього неповних або неналежного розміри.Чи є у вас які-небудь ідеї або схематичне, що вже зроблено у відповідності з розмірами, що мені потрібно? Я маю досвід програмування мікроконтролерів, але не такого роду, і я був би вдячний тому, хто може мені допомогти якимось чином.

Привіт Усім

Я намагаюся побудувати відображення рухомих повідомлення 6 5x7 з використанням pic16f628 і 74hc595, uln2003a поки я будувати апаратні 6 5x7

http://www.geocities.com/mdaslamknl/Videos/Image017.jpg цей, який я зробив

Я не багато не про навчання MikroC з компілятором

те, що я прошу це може будь-який bedy мене простий і трохи коду в CCS компілятор C або в mikroC мало код так, що я можу випробувань і піти далі здійснювати цю мого навчального процесу

Я дуже вдячний

в надії отримати допомогу від мого особи похилого

Большое спасибо

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back