LDO або Перемикання потужності постачальника?

C

crenyen

Guest
Напруга переходів існують в більшості схем в тому числі цифрових і аналогових ланцюгів.
Gererally, Існують два основних види перетворювачів.Одним з них є LDO та інших Включення постачальника енергії.
При розробці схем, я завжди стикаються з якою я повинен використовувати і.
Чи може хто-небудь розкажіть мені про те, як вибрати потужність convertes між ними?

вона depond в системі вимог.
LDO тільки знизиться до більш низької напруги, ніж напруга харчування, але це просто.
Переключення може не тільки вниз напруги, а також заходів напруги.
Іншим прикладом є перемикання високу ефективність, ніж LDO

Крім того, перемикання дешевше LDO високої потужності, але більш дорогими з низьким енергоспоживанням, а також перемикання може генерувати RFI, які можуть бути проблеми в деяких програмах РФ.

Привет;
коли у вашій схемі (VI-VO) ~ (1-2) вольта краще використовувати LDO.
і якщо (VI-VO) набагато вища, її краще використовувати для перемикання типу.

Привет
Davood Amerion

Аудіо додатків, також чутливих до шуму додатків.Включення регулятора важко контролювати шуми особливо у великих коливань навантаження.

crenyen,
LDO (Низька напруга кидають) регуляторів лінійних регуляторів серії, призначені для роботи на малих вводу-виводу напруги диференціалів.Вони поділяють переваги інших лінійних регуляторів:
~ Малошумний
~ Добре АЧХ
~ Дуже добре лінії і регулювання навантаження.
Застосовуючи нерегульованому внесок, який трохи вище (Вихідна напруга Dropout напруги) специфікації, ви можете зберегти розпилення регулятора досить низькому рівні.Однак, ви повинні бути дуже обережні при розробці харчування тим, що відповідно гіршому випадку (низька напруга в мережі, низька ємність фільтра, низький вхідний частоти), що відсів напруга специфікації виконані.Якщо ви зробите це, то відповідно до діссіпаціей гіршому випадку високої напруги нерегульованих умовах, діссіпація може бути надмірною.
.
Перехід регуляторів, як правило, мають:
Гірше ~ Правила
~ Вища шуму
~ Нижній діссіпацію
.
Привіт,
Kral

В даний час я розробці VOIP ADSL маршрутизатор і влада план як слідувати.
12V для VOIP
5V для USB і ADSL.
Влада форми адаптер 12V.
Для запобігання серйозних EMI питання, моя ідея полягає в тому, що я вниз conver 12V для 9В на LDO і потім вниз конвертер 9В до 5V ще два LDOs.
Чи є моя конструкція підходить?
Чи може хто-небудь рекомендувати відповідні потужності IC?

Це залежить від поточної вам потрібен на 5V.Якщо нинішні не надто висока, Ви можете використовувати лінійний регулятор, як у 7805.Вам не потрібно використовувати LDO.Якщо нинішній високий тоді вам доведеться використовувати перемикання живлення або інакше велика Теплоотвод з лінійним регулятором.Якщо ви обираєте лінійних пристроїв потім помножити поточний 7 (12 - 5), щоб отримати Ватт розпорошились та перевірити специфікації пристрою.

У чому відмінність між LDO та лінійних регулярних?

А це LDO лінійний регулятор.Для лінійного регулятора, вхідне напруга має бути щонайменше кілька вольт вище, ніж вихід на його функції.З LDO введення
і раніше, повинна бути вищою, ніж на вихідних, але вимагає менше "Екстра" вольт, ніж регулярні лінійного регулятора.Ви можете вважати, що LDO як високу якість лінійного регулятора.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back