LC VCO дизайн з використанням каденцію

S

saber890

Guest
Чи є якісь підручники, чи крок за кроком керівництва, які можуть бути корисні проектування, або, скоріше, поклавши суміщені LC VCO? Я хотів би зробити ГУН з якомога краще лінійні характеристики, низький джиттер, і, бажано, низьким енергоспоживанням. Я, звичайно, знають, як застосовувати різні аналізи на ланцюгу (за допомогою інтонації), але щоб потрапити туди, я повинен знати, як найкраще покласти LC VCO компоненти поєднані, і які значення для застосування до компонентів (L, C, і R в напівпровідників (CMOS), напруга живлення і т.д.), що розмір і конфігурацію, щоб використовувати для варакторного, щоб отримати широкий діапазон настройки. Чи є якісь LC VCO схеми в каденцію доступні для перегляду, тестування? Мені потрібно отримати над усіма understaning про те, як різні компоненти працюють суміщені .... розглядає-Сабер

Для VCO моделювання, ви можете звернутися до spectrerf в OpenBook з каденції Для схеми, ви можете звернутися до книги про дизайн РФ. Спробуйте змінити значення про VCO і знайти те, що ви побажаєте.

У каденції засіб проектування мікросхеми, є приклад того, як імітувати диференціальних LC VCO, вона знаходиться під dfII / sampls каталог. Ви можете прочитати користувач Spectre РФ керівництво для отримання додаткової підтримки. Для вибору компонентів,-Mode варакторного є гарним пристроєм для змінної ємності, індуктивності і активні пристрою залежать від того, що частота вашого VCO працює.

Я хочу використовувати спіральні індуктивності для імітації LC VCO. Але я не можу використовувати його макет. Cadence показати, що він не може розрахувати максимальну кількість чергу. Я думаю, що я втрачаю деяких навичок файлів. Може хто допоможе мені вирішити цю помилку? Спасибі

Чи можете ви сказати більш докладно? Які зразки показують, як використовувати розташування спіральних індуктора? Спасибі

Може бути, ADS краще для вашого моделювання.

Привіт ви можете почати з Разаві або Том Лі, щоб зрозуміти основи, то ви можете прочитати IEEE папери али hajimiri для подальшого розуміння механізмів VCO, то ви можете прочитати сучасні IEEE робіт VCO

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back