LabView / MATLAB?

D

dozy_walia

Guest
LabView / MATLAB?

1, яка краще вивчати для новачка, який хоче зробити smthin в промисловості / досліджень!

який 8bit processr S краще для новачка у Вбудовані системи: - zialog / motorolla?

Не могли б ви розповісти мені ..I Love VHDL BT PPL Sayin THT HANdelC легко N N N btter дізнатися про його ...
Y?

- Matlab
- Motorola чи краще AVR.(Не хвилюйтеся з 8-бітної PICmicro)
- Я не знаю, HandelC, але, як здорово, і чому не SystemC?Або вдався UP ОС реального часу?

Хмм ...Жуйку у PLZ пояснити причину D 4 ур ANS, а ...?
HandelC Z на celoxica (FRM виникла одна GRUP Оксфордського PPL!) N Кажуть 2 Ba замінити пт VHDL!!

- Я сказав Matlab, тому що я думаю, на даний момент він
більше можливостей вбудованого в чому Scilab.Багато методичних, багато підручники в їхньої допомоги.

Може бути, вона порівнянна з M $ виграти
проти Linux (більш ранні версії):
Одним з них є власним, не завжди доступним,
гарний дизайн інтерфейсу користувача на інший з відкритим вихідним кодом, більш під-лежать потенціал ...

Ми повинні використовувати (і розробки) Scilab, але зараз, я раджу для новачка почати з Matlab.

Чи можете ви сказати мені, якщо HandelC безкоштовно для використання як щодо коштів?

Архітектура ПОС є архаїчної, можливо Є декілька інструкцій зробити АНМ INSTR легше вчитися.AVR має дуже гарну пропускну здатність, і вам буде легше перейти до більш складним LP, як ARM.
ССЗ пт AVR!

З іншого боку, я чув, що були деякі AVRs EMI-EMC питань і мають більше шансів для блокування та скидання в промислових умовах, ніж PICmicros.Будь ласка, підтвердіть або немічних цього заявою.

Дякуємо за корисну інформацію!
У мене немає іншого вибору, ніж motorolla і Zialog.Тому слід вибирати motorolla думаю??
WRT HandelC, я буду просити моїх Мате з celoxika N підтвердити це в вечернее время!

Я думаю, що Motorola є більш широким, ніж Zilog.
Чув, що Zilog як нове покоління MCU: eZ80 біс.
Во всяком случае, Motorola, які ви вибрали?9 HC, HC 10 HC 12?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back