L6203 DC ПРИВІД ПРОБЛЕМА

A

atom06

Guest
Привіт, Я хочу, щоб управляти 4А двигун постійного струму в двонаправлений шлях з PIC16F877A проте, я не з'ясувати, вхідні контакти 5,7 і 11.In деякої мережі сайтів він заявив, що вхід для PIN5 і контакт 7 повинні бути PWM, Однак, меандр для цих контактів повинна бути звернена формі. (див., що прихильність) в таблиці, я не можу бачити це пояснення. Я написав наступну програму тим не менш, вона не працює. [Б] інверсія ШІМ можна зробити наступні схеми проте, я не хочу використовувати логічні вентилі. [/B] ----------------------- -------------------------------------------- # include # include # запобіжники NOWDT, NOWRT, NOPUT, NOBROWNOUT, NOLVP, NODEBUG / / # ЗАПОБІЖНИК HS / / Висока швидкість Osc (> 4 МГц) # запобіжники NOPROTECT / / Код, не захищена від читання / / # запобіжники NOCPD / / Нет захисту EE # використовувати затримку (години = 20000000) # use rs232 (бод = 57600, парність = N, XMIT = PIN_C6, RCV = PIN_C7) вхідного байта [3], Int я, сили основних () {а (TRUE) {для (я = 0, я

Привіт, я думаю, що ви можете керувати двигуном в будь-якому випадку. У специфікації, ви їдете один вхід з ШІМ, тримаючи інший вхід в нулі і якщо ви хочете назад, вхідних сигналів, просто міняються місцями, просто змінивши напрямок сигналу контролю рівня, весь час зберігаючи забезпечують високу. Ви можете імітувати цей стан за допомогою двох ШІМ (дорогих альтернативних) мікро, зберігаючи одну з них в нульовий стан в той момент, або використовувати еквівалентні логіки показано в специфікації. У разі контур листа даних, Ви отримуєте повний спектр PWM для регулювання швидкості. У разі підходу показана на сайти, застосовуючи перевернутої PWM до одного з входів, ви їдете у двигун двотактний режим і напрямок змінюється на 50% робочого циклу ШІМ, немає необхідності мати окремий біт управління напрямком, але ваш діапазон управління зводиться до половини. З повагою, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] Laktronics [/URL]

Хм, я отримав problam, що я використовую батарею MCU двигуна постійного струму і L6203, коли я почала двигунів MCU перезавантаження, тому що великий струм, що двигун потрібно, і doint вимкнути на MCU. Перевірте, що ви використовуєте два diffrent харчування для двигунів, а інший для мікроконтролерів, або просто використовувати великі батареї.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back