L виробництві друкованих плат ж / мінімальна товщина <0,4 поради / Які можливості

L

levnu

Guest
Привіт всім, Чи може хто-небудь PLS поради мені, де я можу отримати цю інформацію / джерел: - мінімальна товщина, як можна більше 2 шарів PCB виробництва <0,4 мм здатності / джерел *** - мінімальна товщина можливості гнучкого <0,4 здібностями / Джерела ** **** може містити 1А амплітуди змінного струму. - Мінімальна товщина можливо феритів <0,4 abilities/sources- операційної Freqs 0-1 МГц - І загальне питання по цьому питанню: які найбільш тонких електронних схем / друкованих плат "Ви коли-небудь знали? будь ласка, ви можете додати посилання? Спасибі всім

Візьміть 5 з [URL = "http://www.engadget.com/2007/09/09/samsung-develops-0-08mm-thick-pcb/"] це [/URL], щоб отримати товщиною 0,4 мм PCB. 0,4 мм феритовим не повинно бути проблемою, але його функція буде майже немає, і було б дуже легко зламатися при монтажі, не гнучкий, на тонкому / гнучкі PCB. Максимальний струм в залежності від втрат і підвищення температури можна прийняти, кількість механічних напруг і ефектів старіння. Чи достатньо цього тонких ланцюгів / PCB? І це навіть менше, замикання всередині цих трьох коробках. Всередині одного з них: Ця схема була розроблена 40 років тому (1972), через 10 років після першого комерційного два транзистора IC.

Дякуємо за Ваш швидку відповідь. Це свого роду досліджень, що я роблю, те, що я шукаю, щоб знайти - найновіші технології тонких електронних схем виробництва: * що буде тонкою, як це можливо (

Ці обидві картини були з перших процесорів HP.
- найновіші технології тонких електронних схем виробництва: * що буде тонкою, як це можливо (

У мене є труднощі, щоб зрозуміти технологію гнучких друкованих плат проблеми позаду специфікації. Вага міді, слідів опору і струму тісно пов'язані і більш-менш константи матеріалу. Звичайні полиимида (Capton) гнучкий субстрат може бути дуже тонкою, від 50 до 100 мкм є стандартною товщини листа і матеріал має високий діапазон робочих температур від природи. Все інше це питання застосування техніки. Справа в тому, феритові менш зрозуміло, тому що це конкретні функції та відповідні параметри, як форма і очікуваних магнітним властивостям (проникність, частоти, AC + DC потоку) невідомі. Ні для кого не ясно, якщо жорсткий або гнучкий феритових структурах призначені. У першому випадку, я бачу, головним чином магнітні проблема схем на основі відомих властивостей матеріалу, в останньому, досяжні магнітним властивостям матеріалу може бути насправді теми дослідження.

Привіт Ар'є, це Andy від ABP Electronics, ми професійно ПХД і виробників з ISO9001 і UL затвердження. Ми можемо виготовити високої якості друкованої плати відповідає RoHS з товстим покриттям золота, приховані і глухих отворів, високі частоти, на основі металу, металевий стрижень, плоский опору, високою Tg товстої мідної або суміші матеріалів. Якщо будь-який інтерес, будь ласка, люб'язно не соромтеся зв'язатися зі мною по [листи] global@abp.net.cn [/Email]. Спасибі!

Привіт, Для 2L жорсткі дошки, мінімальна товщина 0.2мм ми зазвичай робимо. Для гнучкої дошки, товщиною близько 0,2 мм часто, так як вона дуже тонка. Для жорсткої дошці, 0,01 дюйма схеми, готової міді 1oz, макс. струм може досягати 1,5 А, теоретично. Для 1MHZ, це дуже нормально. У відношенні до розводці, це не має прямого відношення до ланцюга ширину. Якщо ви хочете дізнатися про ціни друкованих плат, будь ласка, не соромтеся звертатися до мене. Моя електронна пошта [листи] circuit@abp.net.cn [/Email]

Велике спасибі за ваші відповіді. Питання тут мені не вистачає деяких технологій для низького профілю електронних схем? або там просто PCB, гнучкі, Capton, є кілька нових / існуючих технологій, що я не в курсі. те ж саме для фериту FVM те, що я намагаюся зробити, це карта всього виробництва / новітніми або існуючих технологій для ланцюгів низького профілю, що в майбутньому я зможу вибрати кращий для мого додатку, який буде тонким і можливо зі додаток потреби, які поки не визначений, його дослідження в попередній стадії проекту. Свобода ваші відповіді роду відповіді я шукаю, що я міг зрозуміти мої можливості на практиці. так що я зрозумів, Ви говорите про гнучких технологій? або ви могли б знати деякі інші, а?

Чесно кажучи, я не familier з дизайном речей. Але я можу сказати вам, дошки товщиною 0,2 мм відіб'ється на цінах. Якщо ви хочете дізнатися деякі інші, будь ласка, запитайте мені вільно, я хотів би Anwer, якщо я це знаю. :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back