K573RF4A 27c64 клон програмування.

N

neazoi

Guest
привіт У мене є два K573RF4A (2764 клонів) epromes. Має Vpp = 21v та інші (який має меншу чіп померти) має Vpp = 12.5В Який я повинен використовувати для свого застосування? Я Віллем програміста

Обидва EPROMs раз запрограмувати буде вести себе так само, проблема тут є що ZIF ваша програміста, тому ви не повинні будете зробити новий адаптер для меншої площі .. IanP: підморгувати:

Обидва EPROMs раз запрограмувати буде вести себе так само, проблема тут є що ZIF ваша програміста, тому ви не повинні будете зробити новий адаптер для меншої площі .. : Підморгувати:
Я помітив, програміст має налаштування для пік. Ви можете вибрати між 12v, 21v і 23v. Один EPROM ВОФК Vpp = 21.5v. Чи буде він нормально cо спареної тільки 21v, або ж напруга необхідно бути точним?

Я б припустив, 21В знаходиться досить близько. Щоб бути чесним, я ніколи не бачив EPROM, що використовувати 21В але 21.5V дуже часто тому, можливо, вони просто скоротив число. Якщо програміст використовує правильний алгоритм, він буде продовжувати намагатися писати за тією ж адресою, поки дані можуть бути лічені назад правильно, якщо напруга трохи низьких було б просто написати ще кілька разів, перш ніж дані перевірити правильно. Як IanP говорить, два пристрої будуть працювати однаково, це лише їх внутрішнього контролю програмування, яка відрізняється. Брайан.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back