JTAG, uVision4 Keil, LPC2103

E

edygun

Guest
Зараз я працюю з NXP LPC2103 ARM7TDMI і Keil uVision4 компілятора. Я повинен зробити налагодження на свій борт, я спробував з допомогою провайдера (порт RS232) для програмування флеш-пам'яті, вона працює. Але мені потрібно робити більше, покрокового і оцінки змінних. Я думаю, що мені потрібно JTAG. Я EPI-MAJIC а також Atmel SAM-ICE JTAGs тут, але я не впевнений, чи зможу я використовувати ці інструменти JTAG. Що ви думаєте? Чи можна використовувати JTAG з OpenOCD + GDB? Чи знаєте ви інші альтернативи? Як щодо JTAG від Keil? ULINK2 адаптер Debug або ULINKpro налагодження і трасування блоку? Я перебуваю в Індонезії. Як я можу отримати інструмент, як можна швидше? Чи є вони доступні в Сінгапурі або навіть Індонезії? Чи є у вас які-небудь компанії / реселлер рекомендації? Велике спасибі!

Ви можете зв'язатися з keil.com .... у них є галузі, де вони можуть кораблю вимогу ... у них є філії в Індонезії та Сінгапуру

Дякуємо за швидку відповідь. В очікуванні Keil речей чекати: (1) чи є можливість використовувати EPI-MAJIC або SAM-ICE JTAGs або прості саморобні JTAG? (2) Як щодо використання ІАП (в-прикладного програмування) особливість у пристрої LPC21xx? Для запуску тесту програми в оперативній пам'яті для більш зручного оновлення під час розробки коду? (3) Як щодо Embedded-ICE налагодження мають вбудовані пристрої LPC21xx? А хто має досвід у використанні цієї функції все ж? Дякуємо.

Привіт, ви сказали, що ви використовуєте uVision4. Цей інструмент має відмінний тренажер для LPC2103 реалізовані. Ви можете використовувати функціональність сліду, тому що все виконується в SRAM і моделюється. SAM-ICE є Segger J-Link присвячений Atmel пристроїв. U-Link від Keil і працює з Keil тільки. Якщо ви можете отримати регулярні J-Link, яка працює з Keil, IAR, GNU .... Всього лише кілька термінів, щоб дати вам щось Google. HTH, Боб

Дякуємо Бобу. Так, це допомагає, оскільки це перший раз я використовую Keil і LPC21xx пристрою. Я знайомий з IAR і використовували GNU інструменти іноді. Я тестування і налагодження I2C і SPI зв'язку з периферійними пристроями (захищеної пам'яті і RFID-рідер), так апаратної емуляції необхідно. Я скачав пакет з [URL = http://www.segger.com/cms/jlink-software.html] Segger мікроконтролерів - Embedded Solutions Software - завантажити [/URL] і може підключатися до LPC2103. Я можу прочитати зміст ARM регістр, але не може читання / запису в пам'ять. Повідомлення про помилку, як ви вказали: ****** Помилка: SAM-ICE може бути використана тільки з пристроями, ATMEL не вдалося прочитати пам'ять. Я все ще намагаюся знайти будь-які інші програми для персонального комп'ютера, що може отримати доступ до пристрою через LPC21xx SAM-ICE JTAG. devkitPro, OpenOCD, Yagarto,. . . Будь-яка більш пропозицією б оцінив. . . Спасибо заранее.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back