JTAG Flash програмування в ARM7TDMI проекту на основі

J

jackson

Guest
Привіт, Чи можна мені точку, де можна отримати інформацію про те, як контролювати JTAG порт для виконання в системі програмування Flash? Спасибо заранее Джексона

привіт, я можу також потрібно когось є SCH

ч ** P: / / W * w.elektroda.pl / eboard / viewtopic.php T = 27104 ч ** P: / / JTAG-arm9.sourceforge.net год ** P: / / W * w.lart . tudelft.nl / проекти / JTAG / год ** P: / / W * w.intel.com/design/pca/applicationsprocessors/faq/sa1110faq.htm год ** P: / / W * w.cse.unsw. edu.au / ~ плебей / anvil.html W * w.cfly.com год ** P: / / sourceforge.net / проектів / gdbice / год ** P: / / openwince.sourceforge.net / JTAG / год ** р: / / W * w.ascensit.com/developers/atmel_eb55/main.php3

Привіт Дайніс, Дякуємо за вашу інформацію. Як я знаю спосіб програмування Flash через порт JTAG є не тільки отримали робити з пристроєм бренду, але і дуже залежить від процесора. Більшість проекту з відкритим кодом на основі чіпів StrongARM. У моєму проекті, я використовую S3C44B0x пристрою. Можна чи можливо домогтися успіху лише змінити громадську код, не знаючи пристрої внутрішньої перевірки ланцюга конфігурації? З повагою Джексона

Привіт, Джексон, як я думаю, ви ВГА 2 варіанти використання JTAG. 1.Ви можете змінювати JFlash утиліта для StrongARM, вихідний код доступний на сайті корпорації Intel і програми Flash через кордон інтерфейс сканування. 2. Цей метод простіший, ніж метод 1. S3C44B0x має 8 КБ onchip SRAM пам'яті. Ви повинні написати утиліту програмування на ARM C або Asm мови та завантажити утиліту для onchip SRAM використанням JTAG ICE і запустити його. Потім завантажте Flash зображення через UART або інший інтерфейс і записати його на Flash. Ви можете завантажити з сайту test_44b.zip Samsung і подивитися приклади програмування флеш-пам'яті AM29F008. З повагою Влад

Я роблю розвитку в JTAG блимати для ARM7TDMI, якщо ви кого-то цікавим, ми можемо обговорити на ICQ 174376964

[Цитата = cyriliano] я роблю розвитку в JTAG блимати для ARM7TDMI, якщо ви кого-то цікавим, ми можемо обговорити на ICQ 174376964 [/quote] За що JTAG апаратних і хостової ОС?

Всім привіт, в мене є питання. Що "Intel ® JTAG кабель" Хто-небудь знає? Тому що Intel має видалити всі дані на сайт. це ж "Lart JTAG"?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back