JTAG Основи ...

I

Infinytus

Guest
Привіт хлопці,

Мені потрібно уточнити деякі речі з JTAG основи.

Що таке JTAG?

Яка користь від JTAG зв'язку в проблисковими інструменти, як MSP430 FET?

Які типи інтерфейсів JTAG з посиланням на це питання?Дивлячись вперед для Ur відповідь.
Завдяки & стосується

JTAG разом з APT програмного забезпечення (наприклад, IAR) є програмістом і відладчик інструментом, який використовується для запису коду micorcontroller.Він розрахований на харчування з USB і має 20-контактний роз'єм.

Я сподіваюся, що це корисно.

Дякуємо за допомогу ankita.Can U розробку деяких більш докладно про це?
Я хотів би знати Abt внутрішньою роботою JTAG

Основному, JTAG є завантаження і налагодження.
Це може бути RS232 або USB підключений.

Вона приймає в асинхронних даних від комп'ютера і перетворює в синхронних даних.Частота знаходиться в ур ставки допомогою мікроконтролера.
Використовується при завантаженні внутрішнього генератора мікроконтролера.Завантажується Це причина, чому навіть ур зовнішнього осцилятора не запущена програма Ur.

JTAG основному використовується інший мікроконтроллер.Кожен виробник має свої власні JTAGS які включають в себе мікроконтроллер їх власного виробництва.Ось причина, чому я хв JTAGS не є універсальними.

Якщо і можна спостерігати Pin виходи мікроконтролера, які підключаються до інтерфейсу JTAG, ми CLK, DATA, RST.
RST буде застосовуватися, що призводить до контролера виконувати завантажувач розділу і з тих пір програма завантажується.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back