JDM програмування допомогу, PIC10F200

T

thepenguin77

Guest
Я намагаюся програми моєї першої рис, коли я поклав мій знімок на програміста, він, начебто його й не було.

JDM програміст
PIC10F200 (поганий вибір, я знаю, що в даний час)

Я спробував IC-Prog, але це не має підтримки PIC10F, як і WinPic800 PicPgm з'являтися помилки, коли я рис на програміста.

Я провів не менше 6 годин працювати над цим до сих пір.Обидві програми можуть виявити JDM, не рис встановлено, але як тільки я його наділ, JDM в основному функції, як ніби його й не було.Що я маю на увазі навіть не є те, що на читання я отримую ті ж дані, і листи я отримую ту ж помилку, як якщо б він навіть не підключений дюйм

Я перевірив контакти на напругу за допомогою тестового режиму WinPic800.З 1 по 8 є 5.1v, а також між 4 і 8 є 12.99v.

Про подальші досліджень при написанні цього поста, схоже, що напруга на JDM не збігаються з тим, що хоче рис.

Це програмування бюлетень: http://ww1.microchip.com/downloads/en/DeviceDoc/41228E.pdf напруги потреби на першій сторінці.

Будь-які ідеї?

зміни:

ОК я мав рацію.PIC10F200 не використовувати стандартні місця розміщення штифта.Я перемонтував макета до неї, і вона працювала!(Багато бігати в хвилюванні).

Думаю, тепер цей потік буде допомогти деяким іншим бідолаха в майбутньому.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back