IUS 5,6 установка проблема

A

anassar

Guest
Хоча я була установка Cadence Incisive єдиної Simulator (ВМС) 5,6, я отримав таке повідомлення: "Перевірка файлів даних ... Виконання програми контролю (попередня навантаження) ... Сортувати: Не вдалося відкрити: +3: Немає такого файлу або каталогу вираз : синтаксична помилка "я була установка на Linux CentOS 5.3. Я думаю, це випливає з наступного рядка в сценарій load_pkgs оболонки називають SETUP.SH: "сорт-п +3 +4> $ TMP / pkginfo.ld $ $" Нікого зіткнувся з цим раніше? Будь-яка пропозиція? Спасибі

Ви Linux veriosn занадто нова, запропонувати CentOS 3 або 4, будь то U можна встановити без проблем, проте, U може отримати інструменту низького версія: смоли роду (. Coreutils з-* / хв з Redhat 9,0) замінити тих, в / бен; що Більше того, ви повинні змінити файл io_fltr.c process_file.c VLD, щоб відповідати вашій системі, як слідувати за посиланням: http://www.asiaa.sinica.edu.tw/ ~ ... 20IC5_0_33% 20under% 20Linux% 20RedHat9.htm

Дійсно, мій друг IUS5.6 встановлений на Centos4. Але у мене є, щоб отримати його встановлено на> CentOS5 пов'язати його з IC5141 (для Verilog-AMS моделювання). Велике спасибі за зазначення мені даній темі. Я постараюся запропонував рішення.

Я знайшов soution. Ви повинні ввести цю команду оболонки перед початком SETUP.SH сценарій будь-якого програмного забезпечення Cadence, експорт _POSIX2_VERSION = '199209 'Здається, це встановлює відповідність оболонки з більш старої версії специфікації POSIX так що вам не потрібно старше CentOS. Спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back