IP3 queation

G

Ghost Tweaker

Guest
Привіт всім,

маленьке питання про систему планування отримати: в бездротовим приймачем, я повинен в ідеалі все отримати на першому етапі за кращий шуму, але і все отримати на останньому етапі за кращу лінійність, я прав?

Дякуємо за вашу допомогу

Ghost Tweaker пише:

Привіт всім,маленьке питання про систему планування отримати: в бездротовим приймачем, я повинен в ідеалі все отримати на першому етапі за кращий шуму, але і все отримати на останньому етапі за кращу лінійність, я прав?Дякуємо за вашу допомогу

Так, але в IIP3 формули, приріст на останньому етапі не представляється це означає, що вона не погіршити будь-які IIP3 етап's.-> В ідеалі всі посилення будуть "розташовуватися" на останньому етапі.Я помиляюся?

Так, на останньому етапі отримати не позначиться на всій Вхідний IP3, а також не вплине на загальний коефіцієнт шуму.
Отримати розподіл кожному етапі важливо, щоб не насичують наступних етапів.Наприклад, занадто багато прибутку від МШУ, при високому рівні вхідного може насичувати першого змішувача.

Спасибо vfone це було корисно.У мене є останнє запитання: чи є знайдене значення IIP3 IIP3 першого компонента приймача або повна система?

Дякуємо за вашу допомогу

Tweaker, фліртує IIP3 етапі не є системою IIP3.System IIP3 визначається кожного IIP3 кожного етапу і отримати розподіл.Як правило, в приймачі IIP3 змішувача це найголовніше!

Болін, я повністю розумію, що вони не те ж саме, але одне я повинен використовувати в цьому випадку?Якщо я вважаю, IIP3 кожному етапі's індивідуально з сигналами, присутніх на його вхід або просто розглянути IIP3 приймача з сигналами на вході приймача і не хвилює, що відбувається всередині?

Thanx за вашу допомогу

привіт,

Я думаю, IIP3 кілька паралельних резисторів, як:) мінімальний домінує, змішувач, як правило, найбільш важливою, оскільки вона doesn't мають дуже високу лінійність і є багато посилення МШУ розпорядженні .. але з якоїсь причини, якщо вхідний мікшер IIP3 відноситься (тобто розділена посилення LNA) ще більше, ніж що МШУ IIP3, то останній буде домінувати, тому я думаю, що всі етапи в рівній мірі важливо, за винятком Baseband етапи посилення, тому що ви можете вставити фільтр (RC) після змішувача розчавити вищого порядку Умови, які можуть заподіяти IIP3 ефектів у наступні етапи

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back