Inchworm ICD2 користувачі,

P

Picstudent

Guest
Привіт,

Я збудував Inchworm ICD2, використовуючи схеми і шестнадцатірічное розміщені на цьому форумі.

Вона не працює.

Я буду описувати.

877A працює - так як я отримую 5ms (майже) сквайр хвилі в CTS Сцепляющій її серійного виробництва роз'єм.(МКБ звертаються MPLAB "Очистити Відправити", правда?)

послідовний частин ОК, як я перевірив передачі і прийому з допомогою моєї програми порт - TX та RX OK

Мій
комп'ютер порт нормально тому, що мої оригінальні мікрочип МКБ працює
про серійному режимі USB

Якщо я цього НДЖ підключити через послідовний порт сніфер програми, веде себе так само.

Але MPLAB ніколи не показує будь-яких симптомів таких пристроїв через послідовний порт!

"Connect" не "

Що робити?

Я використовую MPLAB 7.4 та вбудованого ПЗ на 877A

Хто-небудь, хто це зробив Inchworm прохання надати підтвердив схеми та шістнадцятковий фото пожалуйста.Спасибо за читання

picstudent

Спробуйте це.
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Я сподіваюся на це.Я думаю, що це був той самий, як різьба по ЕлектроТех.Прошивки з ОС зафіксовано, що одна.

blueroomelectronics писав:

Я сподіваюся на це.
Я думаю, що це був той самий, як різьба по ЕлектроТех.
Прошивки з ОС зафіксовано, що одна.

@ Picstudent: Чому б вам не спробувати замінити з 1% резистори і подивитися, як все це працює?

Ось тільки проблемою ви зіткнулися з правого?

А ви кажете Inchworm поводиться точно так само, як у ICD2 з мікросхемою?

vsmGuy писав:А ви кажете Inchworm поводиться точно так само, як у ICD2 з мікросхемою?

Крім немає вихідних буферів (легко побудувати
І усунути, низька вартість) і відсутність USB на класичній Inchworm (в Inchworm можна з підвищеними характеристиками Єдинорога до Дуже USB ICD2 клона)

Це просто один ICD2 а може бути, і не потребують будь-якого спеціального харчування.Що 3.3V ви дійсно повинні мати свого роду буфером логіки.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back