Implimentation I2C між мікроконтролера і TC65

E

EmbeddedSoftware

Guest
Привіт Я намагаюся інтерфейс TC65 і мікроконтроллер (R8 Крихітні серії) через i2c, але я не можу to.With же код я можу інтерфейс два контролери. 65 ТК надає деякі AT команди для включення I2C зв'язку на TC65-Енд і я використовую same.Is будь-яких додаткових апаратних схем вимагають для TC 65. Спасибо заранее

Привіт Спробуйте включити I2C на TC65 використанням UART, перш ніж намагатися спілкуватися з шини I2C. Все найкраще Боби [я] [колір = синій] [б] мікроконтроллер фахівець [/B] [/ колір] [/I]

Я спробував те ж саме. Через UART я дозволяють i2c на TC65 але якщо я намагаюся побачити на SCLK штифт TC65, то я не отримую думки годинник itself.I може бути, це TC65 проблема, я змінилася, що також, але проблема залишається тією ж.

HI ви додати резистор на шині I2C між TC65 і контролером? Доза ваш контролер підтримує апаратне I2C або ви використовуєте програмне забезпечення (біт стукати) I2C? Все найкраще Боби

Я під'їхав резистор. Контролер підтримує апаратний I2C зв'язку. Я використовую r8c1B мікроконтроллер і для цього я написав приймач рабом і рабом код передавача. код прекрасно працює, коли я використовую два мікроконтролера. Один в якості раба і інші, як майстер, але з TC65 я не зміг з'ясувати, чому він не працює. Якщо я перевіряю годинник в SCLK від TC65, я не отримую годинник сама PLZ допомогти мені

Привіт Місце точки зупину за допомогою відладчика в переривання (якщо ви використовуєте переривання) або спробувати, щоб перевірити на ACK після відправки адресу відомого Чи це держ OK - продовжує той же метод, поки ви налагодження весь код Будь це не піти - ймовірно, адреса пристрою є неправильним Все найкраще Боби [я] [колір = синій] [б] мікроконтроллер фахівець [/B] [/ колір] [/I]

TC65 працює як майстер шини I2C так мікроконтроллер повинен діяти в якості раба. Ви повинні командою TC65 кинути UART, щоб відкрити I2C апаратних використанням AT ^ SSPI команди. Ви також повинні поставити підтягаючий резистор від TC65_SCL до TC65_VDD і від TC65_SDA до TC65_VDD. Я поставив 10к резистор.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back