impedace відповідних відмінностей при низьких і високих частота частота

V

viperpaki007

Guest
Привіт,

У Високий дизайн підсилювача частоти ми зазвичай impdenace узгодження для максимальної передачі потужності.По-моєму цей підхід слід використовувати в низьких частот схем, таких як аудіо підсилювачі ... Але багато аудіо підсилювачі напруги зіставлення зроблено, а не опору matching.ie. (Бажано мати низьку вихідний опір сцени і високий вхідний імпеданс наступного етапу для максимальної передачі напруги ).... Чому це різниця .... може будь-який орган, і вас просять пояснити ... якби мені довелося Deisgn передавач на низьких частотах .... Що я повинен робити. .. я повинен робити відповідні напруги та повного опору антени ...

мій другий питання ще й свого роду пов'язаних .... У країнах з високим опором частоти, як правило, в реальних плюс уявної частини ... в той час як у країнах з низьким частотних я бачив опір тільки в реальному частини імпедансу, наприклад спікера .. чому це. ... і як я можу вирахувати / виміряти опір антени низької частоти / ланцюга ....

якщо будь-яке тіло може відповісти thses questiosn це буде дійсно велика ..
спасибі

viperpaki007,
Опір відповідність є джерелом плутанини для багатьох.Концепція максимальної передачі потужності полягає в наступному: Враховуючи, джерело напруги і джерело опору, якщо варіювати навантаження опором від нуля до нескінченності, значення опору навантаження, що приводить до максимальної потужності, навантаження це значення дорівнює джерело опору.
.
Разом з тим, максимальна потужність передачі не обов'язково потрібно чи бажано умовою.Прикладом може слугувати випадок, коли ви ведете машину аудіо підсилювач на аудіо передпідсилювач.У цьому випадку, ви не зацікавлені в передачі влади на вхід звуковий підсилювач потужності.Іншим прикладом є рушійною оратор з виходу звуковий підсилювач потужності.Припустимо, що вихідний опір підсилювача складає 0,1 Ом (реальної вартості).Для отримання максимальної передачі потужності, опору гучномовців повинна бути 0,1 Ом.Навіть якщо 0,1 Ом оратора були доступні, з тим щоб доставити 100 Вт потужності на динамік, підсилювач необхідно надати 31,6 ампер струм!
.
Ви згадали параметрів імпедансу гучномовець.Специфікації для всіх високоякісні динаміки дають як опір DC та індуктивності динамік, а також інших параметрів (Тіле-малих параметрів.) Google "Тілі-Малий", і ви отримаєте багато інформації з цього питання.
.
Що стосується передавачів, то можна відзначити ще одне міркування: Для того, щоб звести до мінімуму стоячої хвилі напруги співвідношення (КСВ) в лінії передачі з антеною, імпедансу передавача вихідного каскаду (можливо, відображено через трансформатор), лінії електропередач , і антена повинні збігатися.Якщо КСВ більше, ніж один, надмірну напругу відображення з'явиться на вихідний каскад, а також лінії передачі буде діяти як антена, ситуації, яких слід уникати.
.
Сподіваюся, це допоможе пояснення.
З повагою,
Kral

Привіт гадюку.
Ви можете матчу імпедансів на одній частоті, або на іншій.Не на обох.

Дефект у особа (особи), написати статтю або зробити коментар про опір вартості, в цілому ця практика була наглядом настільки погано, що ніхто не бачить, як неправильні.

Той, хто говорить про імпеданс пристрою, повинен виразити "на такі частоти".
Так не буває.Маркетинг, які зазвичай вирішує публікацій про продукцію і вони не піклуються про належному технічному відношенні.

Опір змінюється з частотою, за своєю природою.Формула "= опір від частоти"
Зміна частоти, а опір змінам.

Простий гучномовець з опором потужністю 8 Ω; повинна сказав: "8 Ω на частоті 1 кГц.
Але ніхто не піклується про робити все правильно і навчання / розуміння стає важко через цих упущень від недбалих людей.

Про збіги:

Форма ватним тампоном, киньте її наскільки ви можете, і він буде землю близько 4 метрів.
Зробіть паперову кульку, киньте її наскільки ви можете, і він буде землю близько 25 метрів.
Throw тенісний м'яч, наскільки ви можете, це землі близько 100 метрів.
Кидок м'яча для гольфу, наскільки ви можете, це землі близько 150 метрів.
Throw бейсбол, наскільки ви можете, це землі близько 200 метрів.
Кидай футбол, наскільки ви можете, це землі близько 120 метрів
Throw баскетбол, наскільки ви можете, це землі близько 80 метрів.
Throw bowlingball наскільки ви можете, це землі близько 15 метрів.
Кидок м'яча привести руйнування, наскільки ви можете дивитися ваші ноги.

Тепер, ті ж випробування зробили з 7 річної дитини:
Відстані досягнута скоротяться відповідно силі дитина .-

Що ж відбувається?

Це не легкий і не найважчий, що один отримав відстаючі.
Це не легка, ні один важкий, що використовували повну силу
МОЖЛИВОСТІ від м'язів руки.

Це один, відповідний силу рук.Існує один об'єкт
, Який скоїв дальній для кожної людини ...вас дитина.

Коли ВЧ-або аудіо-підсилювач диск антени або динамік або
наступні навантаження, буде оптимальною СИЛ-TO-коефіцієнт навантаження
, Які будуть представляти найбільші POWER.Ця навантаження не буде ні крихітні величезні 1.

Номінальна вихідна потужність є можливість певного пристрою в даний
імпедансу навантаження.

Неперевершена драйвера до ініціативи не означає, що не буде жодних дій.
Ваш 400 Вт стерео згорить твій вуха в повному обсязі через ручку
навушники, але будуть доставляти тільки кілька ват потужності, а не
400 Вт номінальна ...тому що ваші навушники опором 600 Ом
а по-номінальна 4 Ом ...це як зросли папери кидали м'яч.

Як невідповідність крайності, можна штовхати судно вплав,
або використовувати бульдозер для буксирування на велосипеді.

Я хочу закликати читачів, створювати та публікувати прості пояснення
кожному дізнатися і легко зрозуміти різні теми.

Є люди, великих знань і людей з великим можливості викладання,
але занадто мало хто з них обох, і від тих небагатьох, навіть менше з'являтися для нас, щоб дізнатися краще.
Мігель

Є кілька причин, чому імпедансу має важливе значення.

Одна з причин, чому так важливо, щоб опір навантаження матчу до свого джерела (який, ймовірно, лінії електропередачі, що сполучає два) в ланцюгах високого частоти, тому що якщо вони не збігаються (або насправді джерело не відповідає лінії передачі або навантаження не відповідає лінії) напруга сигналу буде відображати назад до джерела, як відношення невідповідність.Це, як правило, небажано.Якщо ви прагнете залучити багато напруги в антену для високої передачі потужності, ці роздуми може перевищувати діелектричного пробою в антенний кабель або зіпсувати підсилювач потужності.

Інша причина Ви також згадали максимальна передача енергії.Високочастотні схеми часто потрібно посилити дуже малих напругах, таких, як напруга сигналу, що виходить від антени.А антена являє собою джерело напруги з опором джерела (наприклад, 50 Ом), що не є регульованою характеристикою.Для передачі максимальної потужності від джерела до приймача потрібно приймач опір згідно з джерелом напруги опору.

Ви також зазначив:
Цитата:

в багатьох аудіо підсилювачі напруги зіставлення зроблено, а не опору matching.ie. (бажано мати низьку вихідний опір сцени і високим вхідним опором наступного етапу для максимальної напруги передачі )....

Real спасибі за приємний дисертацій пояснення ... Але я ще одне питання, яке потребує пояснення ...

Я намагаюся зробити передавач на 27MHz для Радіо контрольованого програми.Як я можу виміряти вхідний опір антени з передавачем для узгодження імпедансу .... Зазвичай я бачив антен, пов'язаних з такими схемами RC, як тільки маленькі проводи ... Його вигляд важко передбачити їх опір .... .

Для ораторів, як правило, не 8ohm @ 1кГц.8ohm просто хорошим наближенням.як правило наближення оратора в портована вікні, можливо, при другій динамік і кросовер.

Це не точна захід, і в цілому бути зазначені як 4Ohm, 6ohm або 8ohm.іноді 6ohm оратори будуть перераховані як 4Ohm.

тому що динаміка електромеханічних пристроїв, зміни механічних властивостей (коробка, кімната, тощо ...) можна змінити електричні властивості, як опір.

для аудіо, зворотне теж вірно.Зміна електричних параметрів, як джерело опору можна змінити механічні властивості (зменшення загасання), в результаті чого звучання.

Найзручніший спосіб вимірювання імпедансу антени є використання мережі векторного аналізатора (ВНА).За 27 МГц, а також класичні мости опір має працювати.Основні конфігурації проводи антен відомо імпедансів, які можна знайти в тексті книги.

гадюки:
Для вимірювання імпедансу антени, я цієї тварини, і вона добре працює:
---> http://www.radioacc.co.za/pics/mfj/mfj259b.jpg
Ви бачите зміни, коли подовження, укорочення або чого об'єкти поблизу.

Типовий сюжет імпеданс гучномовця, для всіх звукового спектру:
---> http://www.hometoys.com/htinews/feb04/articles/polk/ImpedanceChart.jpg

Існує ще одне питання також ... імпедансу на низьких частотах, як правило, здійснюється без допомоги складних деталей опорів .. Наприклад, при використанні трансформатора імпедансу перетворює реальні імпедансів ... чому це так? ...

viperpaki007,
Ідеального трансформатора збільшує як реальне, так і складні компоненти імпедансу множник, рівний квадрату відносини черги.На високих частотах, необхідно враховувати паразитні таким, як міжнародні та внутрішньодержавні обмотки ємностями.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back