IEEE 1532

K

KARLZ

Guest
Привет
В IEEE Std 1532 специфікація була розроблена, щоб налаштувати будь-якої відповідної ПЗЗ простіше і легше, навіть у віддаленій середовища.Його єдиного підходу до програмування, практично виключає будь-які пристрої програмування невизначеності та гарантій упорядкованою системи запуску, навіть після відключення живлення.Це дозволяє користувачам з легкістю здійснювати області діагностики, а також нові можливості для продовження життєвого циклу продукту та нижньої області витрати на технічне обслуговування.

ПриветЗавантажено файлів: ieee1532.pdf

[Це повідомлення було відредагованим: KARLZ на 2002-02-25 11:34]

Nice інформацію!!
Спасибо!

Цитата:Про 2002-02-25 10:57, KARLZ писав:

Привет

В IEEE Std 1532 специфікація була розроблена, щоб налаштувати будь-якої відповідної ПЗЗ простіше і легше, навіть у віддаленій середовища.
Його єдиного підходу до програмування, практично виключає будь-які пристрої програмування невизначеності та гарантій упорядкованою системи запуску, навіть після відключення живлення.
Це дозволяє користувачам з легкістю здійснювати області діагностики, а також нові можливості для продовження життєвого циклу продукту та нижньої області витрати на технічне обслуговування.ПриветЗавантажено файлів: ieee1532.pdf[Це повідомлення було відредагованим: KARLZ на 2002-02-25 11:34]

Хоча я не знаю багато про документ,
спасибо вам теж.

Привет
Я ищу того ж стандарту.
На жаль, ця посилання недійсне ч * P: / / www.edaboard.com/uploads/ieee1532.pdf
Та ж ситуація з цією темою:
H * P: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?p=511944 # 511944
Якщо у когось є цей документ, будь ласка, завантажте знову.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back