IE3D - імпедансу?

S

sumit007

Guest
Привіт ..

я модельованої структури з використанням антени IE3D.
Але після цього ..я змінив діелектричної постійної без зміни інших параметрів введення або довжина ширина колії або магістраль.
Так що я думаю ..імпедансу будуть змінені?

Як я можу переконатися, що після зміни діелектричної постійної величиною на інше значення ..імпедансу залишається тим же ..тобто як і раніше виганяють матч 50 Ом.

це можна знайти скільки невідповідність має місце використання ie3d?
Крім того, як виправити цю невідповідність?

спасибі

Привіт, Sumit007:

Я намагався, щоб відправити повідомлення twices і вони не проходять.Це третій час.

У принципі, S11 або повернути втрату буде мінятися при зміні діелектричної проникності.Ви просто заново моделювати структуру з новими параметрами, і ви будете знати, як загасання змінюється в залежності від діелектричної постійної.

З повагою,

Завдяки Цзянь.
Та ..я знову модельованої структури знову.

Але хто-то говорить, що узгодження повного опору кола також повинен бути змінений, тепер, тому що я змінив діелектричної проникності для правильного порівняння.Так що я не впевнений, чи є кошти в IE3D, яка дозволить мені перерахувати всі значення знов для правильного порівняння.

Привіт, Sumit007:

Якщо зміна S11 пов'язано зі зміною діелектричної проникності має важливе значення, ви, безумовно, необхідно заново налаштувати або змінити дизайн вашої відповідні мережі.Ви можете використовувати оптимізатори IE3D повторної оптимізації.

З повагою,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back