IE3D питання - модель ДРА під ie3d моделювання

A

abdoeng

Guest
привіт буду, прошу якщо хтось може надіслати мені будь-яку модель ДРА під ie3d моделювання, що я намагаюся використовувати метод хвилеводу, щоб отримати амплітуду та фазу відбитої хвилі. як я визначити блок дра althougth є тільки визначення обмеженого підкладки і землі, а я йду гайки завдяки

[Цитата = abdoeng] привіт буду, прошу якщо хтось може надіслати мені будь-яку модель ДРА під ie3d моделювання, що я намагаюся використовувати метод хвилеводу, щоб отримати амплітуду та фазу відбитої хвилі. як я визначити блок дра althougth є тільки визначення обмеженого підкладки і землі, а я йду гайки спасибі [/ цитата] Я думаю, що його не представляється можливим моделювати діелектричного резонатора антени в IE3D але це може бути зроблено в Fidelity. Обидва IE3D і Fidelity взяті з Зеланд наприклад Инк ДРА дається в Fidelity керівництва. З повагою, balaguru.

Завдяки Зеландії я зробити це так легко, використовуючи мій улюблений пакета CST це дасть ті ж результати, як хвилевід метод я використовую Флоке режимі і періодична стіни також я отримати результат змінної косою КНТ кутом завдяки

[Цитата = balaguru thavamani] [цитата = abdoeng] привіт буду, прошу якщо хтось може надіслати мені будь-яку модель ДРА під ie3d моделювання, що я намагаюся використовувати метод хвилеводу, щоб отримати амплітуду та фазу відбитої хвилі. як я визначити блок дра althougth є тільки визначення обмеженого підкладки і землі, а я йду гайки спасибі [/ цитата] Я думаю, що його не представляється можливим моделювати діелектричного резонатора антени в IE3D але це може бути зроблено в Fidelity. Обидва IE3D і Fidelity взяті з Зеланд наприклад Инк ДРА дається в Fidelity керівництва. З повагою, balaguru. [/ Цитата] для розробки ДРА ми можемо використовувати IE3D також -------------- у вірності можна зробити структуру безпосередньо ------ а в разі IE3D у ВГА використовувати декілька strcture шар для DRA, щоб отримати результати ---- спочатку переконатися, одна ------ ден піти на інші

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back