IE3D вихід діаграми спрямованості

W

winglj

Guest
Привіт, всім. У мене є питання про IE3D експорту випромінювання. У PatternView, ми можемо клацніть правою кнопкою миші і виберіть "Зберегти докладно відформатований шаблон даних" І одне вікно вискакує: типи даних мають "Всього Pattern поле", "E-Plane Поле Pattern", "H-Plane Поле Pattern", так Які відносини між цими типами даних і E-фі і E-тета. А в «Шкала Стиль", вона має такі параметри: "дБі (Прибуток )",...," Лінійна (Величина )"... Мені цікаво, що ж "Лінійна (величини)" маю на увазі, це пов'язано електричне поле, електричне поле * R ^ 2 (інтенсивності випромінювання), або масштабувати електричного поля, як я можу перетворити це "Лінійна (величини)" дані для посилення даних? Дякуємо.

Привіт, Winglj: 1. E-площині для E-тета, в Н-площині для E-фі. 2. Лінійна (величини) є абсолютне значення поля. З повагою,

Привіт, Цзянь. Дякуємо за вашу допомогу. Просто трохи невизначеним залишається питання, що є абсолютною цінністю? Це коротке ім'я чогось? Дякуємо.

Привіт, WinglJ: Поле величина комплексна величина (з = п + J мкм), абсолютне значення комплексного значення | з | = корінь (п * п + IM * IM). З повагою.

Так, Цзянь. Але я думаю, поле величиною в далекому полі також пов'язане з сферичним радіусом, а це означає, що, наприклад, E * R ^ 2 будуть більш придатними для опису далекого поля. Так що я маю на увазі, будь то у вихідний IE3D PatternView, величини поля визначається як E * R ^ 2 для того, щоб позбутися від радіуса фактор.

Привіт, Winglj: Ми також використовуємо E-тета, E-фі, E-общем, щоб позначити нормовані величини області картину поля. Вона пропорційна E_field * г * г, а є постійна, яка має відношення до чи будемо ми використовувати прибуток або спрямованості. Щоб дізнатися справжнє значення E-поля з відстанню, ви повинні використовувати Edit-> хвиль ... Команда за це. З повагою.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back