IE3D вертикальної проблема годування

Я запускати кілька моделей (як монопольного і дипольного) за допомогою вертикальних визначення порту і отримав деякі результати, які імпеданс я просто не можу повірити. які міркування повинні розважати я при використанні вертикального порт? я додається типова модель, яка має вертикальні порту визначається від 100 до 0 милий милий з нескінченними GP при 0 міл. Також я не можу використовувати те ж визначення порту при використанні кінцевого др порівняно з нескінченним. наприклад, з моделлю я додається у мене є невеликий дроту визначається з др (0 милий) до 100 мільйонів якої я визначається як вертикальна порт. Однак при використанні кінцевого др IE3d змушує мене визначити невеликий дріт від 100 мільйонів до 50 міл ніж 50 міл до 0 милий, а потім визначити порт від 100 мільйонів до 50 міл. Шукаю дуже широкосмуговий відповідь теж. якщо у вас є які-небудь поради спасибі. GHB

Привіт: Я перевірив вашу структуру. Це не проблема V-локалізованих порту. В принципі, Є дві проблеми у вашій моделі: (1) двох пересічних полігонів будуються дві частини плоских багатокутників. Вони перетинають один одного. Проте в IE3D, вони не підключені. Ви повинні побудувати його як 4 штуки з кожної частини, як квартал. Звичайно, ви можете розділити їх по осьовій лінії поточної моделлю для неї. (2) 4 полігонів не підключені до кругової, як розділ близько до кормі. Вони пов'язані тільки з однією вершиною. На IE3D, нам потрібно, щоб вони були пов'язані по краях. Крім того, установка AEC не є правильним. Поки ще занадто малий. Whe він занадто малий, то можна це може привести до точності проблема.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back