IE3D: Архімедова спіралі порт визначення проблеми!

A

abhi_kolkata

Guest
привіт,

Я хочу, щоб імітувати Архімедова спіралі Антена геометрії в IE3D, спіраль Архімедова типу спіралі і годували в центрі, але я не знаю, як дати корм (порт - збудження) у цій спіралі антену в IE3D - що порт повинен Я використовую для хорошої практичної точністю??

якщо у людини є яка-небудь ідея, наприклад, люб'язно акцію.

щодо

аЬМ

Привіт, Адхі:

Кращий тип порту повинна бути горизонтальної локалізованих порт.У Вас є 2 зброї на 2 спіралі.Ви можете спробувати використовувати полігон, щоб з'єднати їх разом.Ви повинні переконатися, що є один прямокутник в центрі з обох сторін, пов'язаних зі зброєю 2.Потім, ви можете визначити год локалізованих порт на ньому.

На останній IE3D/MGRID, ви можете просто ввести 2 очки (один в кожному кінчику спіралі).Потім ви можете вибрати ПОРТ-> DEFINE HORIZONTAL локалізованих ПОРТ між точками.Зміна параметрів за замовчуванням для відповідних значень і виберіть OK.MGRID буде будувати порт для вас.

У разі, якщо ви використовуєте стару версію, вам не доведеться цю команду.Ви можете увійти в 2 очки і створити шлях (ADV Edit-> Build Path) відповідної ширини.Це basicalll прямокутника.Ви можете зробити ADV Edit-> Cut OVERLAPPED Багатокутник щоб переконатися, що вступив полігону підключений до 2 зброї.Після цього, ви можете спробувати розділити ввести полігону на 3 частини з центром шматок у вигляді прямокутника.Ви можете визначити год локалізованих порт на ньому.

З найкращими побажаннями.

Привіт ЦзяньКоли ви плануєте випустити новий Повний хвилі прискореного моделюванняпл

Привіт, Plasma:

Дякуємо за ваші інтереси.Ми можемо розкрити перед МТТ.Цілком стабільно.Це економить багато оперативної пам'яті, поки ще необхідність подальшого підвищення його швидкості.Тим не менш, ми плануємо випустити його в МТТ.

З повагою,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back