ICD2 USB проблема

N

news

Guest
Drukarka wielofunkcyjna, to urządzenie które przyda się w każdym domu. Zobacz cieszące się największą popularnością drukarki wielofunkcyjne.

Read more...

привіт! Я роблю ICD2 клон з схемні від Штольц сторінці. я підключений ICD2 в послідовний порт і працює. але я намагаюся, щоб зв'язатися цієї ICD2 до USB порту з серійним до USB-адаптер і клон не працює! Серійний адаптер OK! Я роблю ICD2 з tusb3410! та ж проблема! У чому проблема? Будь ласка, допоможіть мені!

Ви встановили Microchip драйвера USB? maranaza

я не знаю! Мені потрібно встановити цей драйвер чи ні? Thank's

Я зацікавлений у будівництві МКБ. Чи можете ви дати мені посилання.

дивіться тут: р ч **: / / www.stolz.de.be/

Завдяки pmar_kpj за посилання. Ви коли-небудь використовували Microchip `S МКБ. Хау, і чи є краще МКБ availbale.

pmar_kpj, я не знаю, чи потрібно вам Microchip водія. Зараз я, що ICD2 компанії Microchip використовує свій власний драйвер для зв'язку з MPLAB. Я підозрюю, що це джерело ваших проблем. maranaza

яке джерело? Процесорні модулі? Я намагаюся, щоб зв'язатися ICD2 в ноутбуці портів USB! USB adarter нормально. ICD2 працювати, якщо підключити телефон до порту. USB адаптер віртуальний COM.

pmar_kpj, вибачте, якщо я був не зовсім зрозумілий. Коли я сказав "джерело ваших проблем" Я хотів сказати, "причина ваших проблем". Ви знаєте, я думаю, що проблема у драйвері USB, так Microchip використовує свій власний драйвер USB для периферійних пристроїв USB. maranaza

Хай З мого досвіду, деякі програмісти яка чудово працює при бортовий серійний порт, який зазвичай COM1 не може працювати ідеально, а іноді не працює взагалі, при підключенні через USB до COM або адаптерів PCI додав послідовних портів. Я також шукає причини та рішення. Але переконайтеся, що ви вибрали емулювати послідовний порт ім'я COMx в MPLAB ICD налаштування. Я думаю, що драйвер USB мікрочіп не є проблемою в МКБ, тому що це серійний МКБ. Що стосується picstudent

Так! У мене є емулювати COMx в MPLAB ICD setings. Вперше я зробити ICD2 з tusb3410 і віртуальний послідовний порт роботу (я тест з hyperteminal). Я зміни tusb3410 з MAX232 і клонувати робітників у com1. Наступного разу я намагаюся з USB на послідовний адаптер. мій пріоритет зробити клон з tusb3410! Дякую за будь-яку ідею! [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 4 години 58 хвилин: [/COLOR] [/size] Я вважаю, проблема: MPLAB працювати тільки COM1 до COM4. мій адаптер COM5! Дякую на все, щоб спробувати допомогти мені!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back