ICD2 сигнали>

E

ea7fnj

Guest
Привіт, хлопці.

Я займаюся дизайном свого ICD, і я бачив багато схем.Я вже певний час спостерігаємо сигнали про ICD:

- (RC5> PGD_T вихід / RC4> PGD_T в) RA5> перемикач I / O PGD_T
- (RC3> PGC_T I / O) RA2> перемикач I / O PGC_T
- (RB7> PGM_T вихід) RB1 і RB6 перемикатися з PGM_T

- RA4 перемикач VCC_T
- RC0 перемикач VPP в MCLR_T
- RC1 перемикач VCC на MCLR_T
- RC2 перемикач GND до MCLR_T

- AN0 дивитися MCLR_T напруги
- AN1 дивитися VCC_T
- An3 дивитися VPP

- RB3 це призвело BUSY
- RB1 це помилка призвела
- VCC з POWER призвело

- T1IN> RC6 / R1OUT> RC7
- T2IN> RB5 / R2OUT> RB4

Це сигналів в ланцюзі ICD, але я бачу, RS232 PIN-4 прямо на MCLR контактний ПОС і PROG заголовка.Я хотів би скористатися FT232 USB <> 232 TTL, але якщо цей сигнал виходить від COMx ПК, може бути, це близько 12V.

Питання: Як я можу поставити прямий сигнал MCLR використанням FT232?Чи можу я використовувати транзистор PNP, щоб перейти цей сигнал 12В?Є ідеї?

Спасибі

Привіт,

У самому справі, контактний 4 по RS232 роз'єм не пов'язаний безпосередньо з MCLR ПОС.Цей висновок використовується для скидання рис, так що вам потрібно, щоб 0В 5V сигнал.Якщо ви подивіться уважно на малюнки, які availlable, ви побачите, що є опір і стабілітрон, пов'язаних з контактом 4 в RS232.Ці компоненти використовуються для обмеження напруги на 0В і 5В.

Таким чином, при використанні FT232 чіп, ви можете підключити MCLR контактний ПОС з контактом 21 у FT232 чіп, але не забувайте, що цей сигнал активний низький, тому вам потрібно використовувати будь-який вид інвертора (IC логіки або транзистор ).Цей висновок є DTE готові вихідний сигнал, так що той самий сигнал, як на виведення 4 по RS232, а в логічному рівні, а не RS232 напруги рівні.

Сподіваюся, що це допомагає!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back