ICD2 питання

X

xmli1976

Guest
Я використовую не можите розглянути RB7 rb8, коли я використовую для налагодження ICD?
При використанні ICD для програмування (ICSP), я повинен відкрити зв'язок між MCLR і VDD цільової борт?

xmli1976 пише:

Я використовую можите розглянути RB7 rb8, коли я використовую для налагодження ICD?

При використанні МКБ програмування (ICSP), я повинен відкрити зв'язок між MCLR і VDD цільових борту?

шкода, що в RB6 і RB7
Я помітив МКБ на себе, використовуючи схему з Лотар Штольца, вона не можите розглянути контролю VDD цільової платі.
Так я повинен розірвати зв'язок MCLR і VDD будь-якому випадку?

перепитуватиДодано через 9 хвилин:Опис даного МКБ ланцюга радить підтягування резистор для removed.Why?
Але було б короткого замикання, якщо не навантажувального резистора butween VDD і MCLR при програмуванні, чи що?

Я думаю, що видалення підтягти для дуже особливий випадок.Залиште його на місці.Ви будете нормально.

При використанні Годинники і даних контактів, це складно.Вам необхідно з'ясувати, як ізолювати від контактів схем вони диску, так програмування може статися.Вам буде важко знайти спосіб, щоб використовувати ці контакти, якщо ви налагодження, а також.На жаль, це не сильна сторона мікрочіпа.Я іноді використовував заголовок з замиканням вилки, щоб дозволити мені використовувати дві шпильки progamming чогось іншого, ніж програмування.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back