ICD2 клон не змогли підключити

T

thaei

Guest
Я хотів би просити допомоги в тих, хто знає свій шлях навколо ICD2 клон.Ось повідомлення про помилку відображається в MPLAB:

Підключення до MPLAB ICD 2
... Connected
ICDWarn0031: MPLAB ICD 2 містить неправильний операційна система для вибраного пристрою.Ви хочете завантажити встановленої операційної системи?
Налаштування Vdd джерела до цільової
ICD0152: Не вдалося прочитати всі просила байт (0x1 в 0x8)
ICD0082: Не MPLAB ICD 2 операції
... Читання ICD Product ID
ICD0024: Помилка запису в порт Com (<невідомо>) (MPLABCOM = 0x0) (USBCOM = 0x0) (0x461)
Запуск ICD самотестування
MPLAB ICD 2 Готові

Я вже використовую не FIFO USART, апаратне керування потоком налаштування COM порту.Я намагався підключити другий процесор але помилки все ті ж.

Ручний вибір Завантажити OS також призвело до тієї ж помилки.При виборі налаштування - вкладка влади, я бачу поточного Vpp, Vdd і т.д. Однак натиснувши на кнопку оновити не оновлює свідчення.Виконати ICD самотестування також не виходить.Я читав в деяких інших дошках оголошень, що ICD0152 помилка означає порядковий проблема порт.Я вже перевірив ланцюга і може виявити проводка не проблема.В одному з повідомлень, які я читав, що використання запропонували низьку для буфера FIFO можуть допомогти, я спробував, що і вона не працює теж.

Може хто-небудь мені допомогти?Я дійсно повинні бути в змозі зробити це ICD2 роботи для використання в моєї дипломної роботи.Спасибі!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back