ICD2 клон не виявлення ПІК

P

pareshic4u

Guest
Привіт всім Я зробив PCB використання файлу, вкладеного в цьому. Мій ICD2 клон правильно підключення, але нижче помилки показують: Запуск ICD Self Test ... Помилка самотестування. Дивіться ICD2 Настройки (програміст-> Настройки) (статус вкладка) для деталей. MPLAB ICD 2 готують до наступної операції Я перевірив всі з'єднання, але це все нормально. Seting вкладку показує, що VDD низька. Крім того, коли кілька разів це все нормально він не виявляє ПОС. Крім того, його MCLR завжди висока (13V). Спасибі

Тепер мій привіт рис виявлена, але я не в змозі програми. Всякий раз, коли я намагаюся нижче програмою генерується повідомлення: Програмування цільової ... ... Перевірка конфігурації полів ... Стирання частини ... Програмування Виконавчий ... Перевірка програмування Виконавчий ... Програмування Program Memory (0x0 - 0xE7F) перевірка ... ICDWarn0052: MPLAB ICD 2 не може перевірити цільове пристрій. Будь ласка, переконайтеся, що цільове пристрій підключено і правильно харчується. Виберіть "OK" для продовження, або "Скасувати", щоб перервати операцію ... Пам'ять програм ICD0161: Перевірка не вдалася (MemType = Програма, Адреса = 0x0, очікуваний вал = 0x40100, Валь Read = 0x0) ICD0275: Програмування не вдалося. MPLAB ICD 2 готують до наступної операції я виявив, що Цільова MCLR завжди на 12В. Чи буде він на це?

Переконайтеся, ЯК corect підключений до ICD2. Перевірте також, якщо мікроконтроллер підключений весь час ICD2 і у вас немає поганої зв'язку. Деякий час тому у мене є проблема з сокетом були мікроконтроллер був вставлений. Після зміни сокета програмування успішно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back