IC 74ls244 і ULN 2003, допоможіть!

M

maxcmp

Guest
Привіт всім, мені потрібно щирий рада. У мене є проект, в якому я повинен контролювати 6 дротова однополярним кроковим двигуном. Кроковий двигун буде управлятися GPIO для обертання антени. Це Можливе використання IC 74ls244 і ULN 2003 для роботи крокового двигуна і як? PLS дайте мені пропозицію прийнятно, THX ..

Ви, напевно, не потрібно 244. Більшість GPIO контакти, припускаючи, що вони йдуть з мікропроцесора, вестиме 2003 безпосередньо. Брайан.

спасибі за відповідь ні те ні се. U означає, що я може безпосередньо управляти кроковим двигуном за допомогою драйвера ULN 2003 з GPIO pins.then може я contruct ULN 2003 і кроковим двигуном схема, яка показано нижче, щоб працювати мотор?
15_1261995738.gif

Це правильно. LS244 не є необхідним, тому що це вихід так само, як це вхід і GPIO вже повинні мати достатні сили привід для роботи ULN2003, він буде служити ніякої мети. Все, що вам потрібно зробити, це перемкнути чотири сигналу привід включається і вимикається в правильному порядку, і двигун буде поворот. Пам'ятайте, що ULN2003 інвертує сигнал! Високо на вхід виявляється вихідний транзистор про внесення його виході низький. Ви могли б бути зацікавлені в цій веб-сторінці: http://www.atv-projects.com/PCB_Agitator.html , який робить щось подібне, але використовує дискретні транзистори замість ULN2003. Принцип дії і приклад програмного забезпечення і раніше застосовуються. Брайан.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back