IC-тестер для ТТЛ і КМОП

M

mtkee2003

Guest
привіт я хочу побудувати IC-тестер для TTL (74xx) і CMOS (40xx) серії з мікроконтролерів PIC. Мені потрібна інформація про цей проект. З найкращими побажаннями, Мостафа

привіт спасибі CMOS я знайти в Elektor січні 1998 року, дуже хороший IC-тестер, який використовує 8051. але у мене є тільки на її статтю. (У мене немає свого програмного забезпечення). з найкращими побажаннями.

Програмне забезпечення для IC-тестер Elektor Jan/98

мені потрібно Elektor січня 1998 статтю про тестера IC. Не могли б ви завантажити його тут? Велике спасибі моїй електронну адресу: [листи] abc.s5000 @ gmail.com [/ електронної пошти]

Ви можете придбати минулих статтях Elektor з їх сайту.

Привіт народ! я потребував статтях про IC тестера, але ніхто не допоміг мені тут: плакати: але тепер я збираюся послати вам 2 посилання з 2 відомих журналах [Elektor і ПР], які містять повний опис Будівельна IC-тестерів: 1 - [ URL] http://rapidshare.com/files/53601437/Elektor_1998.rar [/URL] 2-HTTP: / / rapidshare.com/files/58820773/2002.rar.html я бажаю вам Насолоджуйтеся! : D

Привіт, могли б ви опублікувати знову EPE статті? RapidShare каже, що це не існує. Спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back