Hw Установка HSPICE 2004 або HSPICE 2003 році на Ubuntu 7.10

M

midgariano

Guest
Я намагаюся встановити HSPICE 2003 і 2004 роках на Ubuntu 7.10, але це неможливо для мене. Будь ласка, допоможіть мені анітрохи цього. Велике спасибі.

Покажіть свою помилку, будь ласка.

Простіше за все просто розпакуйте ". Tar.gz" файл, а потім розпакувати ". Таз" файлів. Ви отримаєте корисної HSPICE - хоча структура каталогу дещо відрізняється з цієї створеної synopsys_installer. Якщо ви використовуєте synopsys_installer, можливо, буде потрібно змінити скрипти в інсталятор.

Перша у необхідно бібліотеки я надаю u. Для HSPICE 2003:. Декомпресії стиснутого файлу потрапити в нову папку>> кд 2003,03 Перейменувати папку RH72>> М. В. RH 72 Linux Запустіть інсталяційний скрипт>> CD бен>> / конфігурації погодити всі умови ліцензійної угоди і продовжити потім виберіть настройки HSPICE Вчинено першій частині Тепер створіть папку:>> MkDir / USR / місцеві / FLEXlm>> MkDir / USR / місцеві / FLEXlm / ліцензії копій ліцензії>> ср license_Hspice.txt (або щось на зразок цього) / USR / місцеві / FLEXlm / ліцензій / license.dat Тепер створіть виконуваний посиланням>> LN-SF /, де і installed/2003.03/bin/hspice / USR / BIN / HSPICE СКОЄНО, тепер у можете перевірити HSPICE з якийсь файл в папці прикладів:. ідею:

[Цитата = Hughes] Найпростіше просто розпакуйте ". Tar.gz" файл, а потім розпакувати ". Таз" файлів. Ви отримаєте корисної HSPICE - хоча структура каталогу дещо відрізняється з цієї створеної synopsys_installer. Якщо ви використовуєте synopsys_installer, можливо, буде потрібно змінити скрипти в інсталятор. [/ Цитата] Я згоден з тим, що ви говорите, але коли я запускаю приправити це дає помилку про те, ліцензія не знайдена. може у докладну інформацію про те, що робити і що саме має бути структура каталогів. Я не можу бачити будь-який файл ліцензії, а також ... будь ласка, допоможіть

Файл ліцензії повинен бути визначений у змінній оточення називається LM_LICENSE_FILE, яка повинна бути встановлена ​​до запуску спецій.

для цього, ймовірно, файл ліцензії повинні бути присутнім деякі, де ... але я не бачу його ... До речі, яка версія Are U використанням і де у отримати це від.

Привіт, мені потрібно встановити HSPICE для Linux, але я не можу знайти його. Де я можу завантажити? Спасибі

Привіт, я шукаю HSPICE Linux версії. Де можна знайти? Спасибі

Приємно писати в цьому по braydon та інформацію я отримав ============ НІ ПІДПИС LINK дозволено, ЦЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back