HSPICE і Cadence Спектра

A

asueee0

Guest
HSPICE і Cadence Spectra, які відмінності? Моя школа використовуватися HSPICE для цифрового IC класу і раніше, але вони тепер використовують каденції спектри для аналогових і цифрових класи ІС.

HSPICE є інструментом, за Spectre Cadence Synopsys (не Spectra) є інструментом, від Cadence. Вони обидва схема симулятор, але вони відрізняються за змістом і синтаксисом моделлю

що краще і більш точним? у мене є HSPICE, але як отримати схему входу в програму для HSPICE?

Hie останньої версії Spectre, включеного в пакет IC 4.1.41 майже 100% сумісність з нетлісти HSPICE для іншої сторони ви можете використовувати каденцію віртуоза редактор принципових схем служить для створення схем і створювати нетлісти, а потім використовувати для імітації HSPICE список з'єднань. Якщо використовується варіант, коли ви genetate список з'єднань ласка сертифікувати список з'єднань формат, який ви обираєте, спеції. Сподіваюся, це допоможе

HSPICE є стандартним інструментом у промисловості [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 3 хвилини: [/ колір] [/ розмір] HSPICE і точність привид знаходяться майже на одному рівні в даний час

Як щодо РФ можливість для цих двох?

привіт, привид набагато краще, при моделюванні схеми РФ. Вона охоплює практично всі потребують вашої в РФ аналізу, таких як S-параметрів, шум, 1дБ-стиснення, IIP3, і т.д. .., щодо РФ дизайну. У HSPICE, це досить незручно або навіть неможливим, щоб зробити ці аналізу. Загалом, HSPICE вважається найбільш точним симулятора в змінного струму і аналізу перехідних процесів. Так що краще в аналоговому дизайн ланцюга. Поправте мене, якщо щось не так.

в чому різниця між HSPICE в каденцію і в synosys?

Кожна компанія використовує різні інструменти відповідно до їх потреб. HSPICE не доступний в каденцію або Synopsys. Це інструмент, AVANTI Spectre є інструментом у той час як останні HSPICE існує вже давно. Так люди, які використовують Cadence переходять на Spectre, як це відбувається в каденцію розшарування. Вони могли б менше платити за ліцензії

але в каденцію IC, коли chooseing симулятор, Є багато варіантів, до того ж примара, Є також HSPICE, і деякі інші.

я можу використовувати каденцію час зустрічі з прем'єр Synopsys ви можете використовувати будь-який інструмент в ASIC потік

asueee0: HSPICE в Cadence це скрипт, який хай і запустити HSPICE від Synopsys. Таким чином, ви повинні будете мати HSPICE симулятор встановлені, а також ліцензії налаштована правильно. Вам також знадобляться ліцензії від компанії Cadence, щоб використовувати цю функцію, щоб з'єднатися з HSPICE симулятор. До речі, Synopsys купила Avanti так HSPICE належить компанії Synopsys. Проте в IC5141, Spectre може зайняти HSPICE моделі, але я не впевнений, його точності, а також ефективність. Любов почути думку інших з цього приводу. ^ ^

epwang або хто міг би відповісти: так ви маєте на увазі модель сумісна HSPICE в привид?

U HSPICE використовувати замість примари або Spectre замість HSPICE.

asueee0: Так Spectre моделювання в IC5141 може зайняти HSPICE моделі, і, що було неможливо в попередніх версіях (або, принаймні, я не намагався в IC5 або 5033). Якщо ви дійсно цікаво, різниця в різні опції симулятора в Cadence, я пропоную вам вирушити в comp.cad.cadence на Google, тому що є хлопець на ім'я Ендрю Беккет від Cadence який, здається, дуже обізнані. vikadik: я вірив, ви задаєте питання, вибачте мене, якщо я помиляюся. Я використовував HSPICE себе і не використовує Spectre. У IC5141, симулятор Spectre може взяти файли моделей у синтаксисі HSPICE і запускає симуляцію. epwang

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back