HSPICE і ADS-ж бібліотеки - різні результати

S

Sadegh.j

Guest
Привіт Чи є можливість моделювати одного ланцюга з точно такою ж бібліотеки в ADS і HSPICE і отримати два різних відповіді? (Відповідь близькі, хоча)

якщо ви використовуєте цей два інструменти для моделювання забороненої зони, величина відрізняється, я думаю.

Привіт Sadegh.j, Є кілька речей, щоб відзначити ... 1. Це залежить від типу та виду дизайну Ви моделювання лінійних і нелінійних ланцюгів? Так, це може показати трохи diffrence у вирішенні нелінійних ланцюгів в тренажерах частота і тимчасової області ... 2. Так як ADS в основному частотній області гармонійного балансу і моделювання HSPICE є перехідним вирішувач тимчасовій області при використанні аналогічною схемою на обох інструментів так, це може показати різні відповіді через наближення, але вона повинна бути в нижній межі ... Якщо моделі повністю характеризуються і перевірити як для області вирішувач то я думаю, ви не знайдете різниці у висновку результатів ... Якщо Ви пробуєте використовувати AWR Microwave Office або аналоговий відомства, в HSPICE то я думаю, ви можете більше дізнатися моделювання аналізу, як цей інструмент не використовує контроль над ескізного проектування для моделювання в частотній та аналізу перехідних процесів ... Одна схема достатньо, щоб отримати різні симулятори результати ... Спробуйте http://web.awrcorp.com/Products/Analog_Office/Overview.php --- --- Манджу

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back