HSPICE чи працювати з Vista?

A

amiralib

Guest
Привіт я не можу використовувати HSPICE 2007,03 з Windows Vista! Що я можу зробити? будь-який з мене така ж проблема? що стосується

Спробуйте встановити їх, використовуючи режим XP сумісність. У мене були проблеми з багатьма іншими інструментами (ORCAD, Protel і т.д.) не сумісна з Vista, і після їх установки з певного режиму вони тепер працюють належним чином.

Як я можу встановити їх за допомогою режиму XP сумісність? Ви можете пояснити більше?

спасибі я встановив це на WINXP режимі .... Hspiceu Z працює .... але Avanwaves НЕ ..... вона має інше рішення?

Я думаю, деякі інші програми, можна зробити rusults HSPICE моделювання! чи можливо це?

Спробуйте зробити наступне: відкрити HSPICE_version / BIN папку, клацніть правою кнопкою миші на hspui.exe та виберіть Властивості. У Працює вкладці Рівень привілеїв, натисніть кнопку "Виконувати цю програму від імені адміністратора" прапорець. Повторіть цей процес для awaves.exe. Після того як я зробив це, він працював на мене. (Звичайно, я повинен сказати "Дозволити", щоб "Невизначена програма хоче отримати доступ до вашого комп'ютера" безпека повідомлення всякий раз, коли я починаю до hspui.exe.)

Мені потрібно розрахувати, які є межа щільності сітки Vs оперативної пам'яті?

привіт всім я щось зробити, щоб встановити HSPICE Під Vista, і він працював першим установці HSPICE на перспективу другого-Change environmetal змінних третя установка HSPICE на інший комп'ютер працював під XP середу 4-й примірник бен каталог з машини XP і вставте його в Vista, 5-го він працює, спробуйте це і скажіть мені,

Здається, що ця проблема пов'язана з новою функцією UAC в Vista.

привіт hesham_gaber, це спрацювало! большое!

Всім привіт ... я теж потрібна допомога! я просто встановити HSPICE вер:-я 2008,03 встановити, що на ноутбук з ОС Vista .. роботи hspui але avanwaves НЕ .. я не знаю, як змусити її працювати!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back