J
jayanth.neo
Guest
Привіт,
Я намагаюся моделювати складну ланцюг в hspice і я отримую наступну помилку у версії 2006 року та до:
** Помилка **
пам'яті запиту перевищує поточні доступне простір.
# Пам'яті, яка була виділена = 1098404 KBytes
#
Пам'яті в
пам'ять запиту, який не = 131 кілобайт
Будь ласка, продовжуйте шлях
Крок 1: Перевірка вхідний файл для можливих помилок. Tran
заяви чи будь-яке джерело з повторюється функціями.
Крок 2: Якщо у інших користувачів або робочих місць працює, дочекайтеся
вони вивільнити більше пам'яті.
Крок 3: Чи були система менеджер збільшити простір підкачки
про це процесорі
***** Робота перерванаЯ намагався імітувати датчик температури частину з EEPROM I2C інтерфейс і логіку.Моделювання відмінно працює з 2007,03 версії і вище.Але це займає
від 2,5 до 3 годин, щоб моделювати з величезною бібліотеці файлів та участь
у netlist.
Я витягнув з netlist каденцію та використовувала Perl-скрипт для перетворення CDL netlist на hspice netlist.
Конструктор використовується verilog поведінкові модель для випробування в спектру з-за складності
в частині (так я нахиляє отримати набагато допомогу привид випробувальному стенді), але я повинен отримати hspice модель працює з я використовувати його в IBIS інструментарій для створення своїх IBIS моделі.
Я хотів би в основному хотілося б знати причини вищезгаданої помилки і хочемо знати, чи існує яка-небудь рішення для цього.
Альтернативи також вітаємо про те, як отримати IBIS модель зробили з цієї частини.
Я нахиляє розміщувати більш детальну інформацію або netlist з частини з-за авторських прав, але я можу вказати на опис на сайті компанії.
http://www.standardics.nxp.com/products/i2c/datasheet/se97.pdfСпасибо
Я намагаюся моделювати складну ланцюг в hspice і я отримую наступну помилку у версії 2006 року та до:
** Помилка **
пам'яті запиту перевищує поточні доступне простір.
# Пам'яті, яка була виділена = 1098404 KBytes
#
Пам'яті в
пам'ять запиту, який не = 131 кілобайт
Будь ласка, продовжуйте шлях
Крок 1: Перевірка вхідний файл для можливих помилок. Tran
заяви чи будь-яке джерело з повторюється функціями.
Крок 2: Якщо у інших користувачів або робочих місць працює, дочекайтеся
вони вивільнити більше пам'яті.
Крок 3: Чи були система менеджер збільшити простір підкачки
про це процесорі
***** Робота перерванаЯ намагався імітувати датчик температури частину з EEPROM I2C інтерфейс і логіку.Моделювання відмінно працює з 2007,03 версії і вище.Але це займає
від 2,5 до 3 годин, щоб моделювати з величезною бібліотеці файлів та участь
у netlist.
Я витягнув з netlist каденцію та використовувала Perl-скрипт для перетворення CDL netlist на hspice netlist.
Конструктор використовується verilog поведінкові модель для випробування в спектру з-за складності
в частині (так я нахиляє отримати набагато допомогу привид випробувальному стенді), але я повинен отримати hspice модель працює з я використовувати його в IBIS інструментарій для створення своїх IBIS моделі.
Я хотів би в основному хотілося б знати причини вищезгаданої помилки і хочемо знати, чи існує яка-небудь рішення для цього.
Альтернативи також вітаємо про те, як отримати IBIS модель зробили з цієї частини.
Я нахиляє розміщувати більш детальну інформацію або netlist з частини з-за авторських прав, але я можу вказати на опис на сайті компанії.
http://www.standardics.nxp.com/products/i2c/datasheet/se97.pdfСпасибо