HSPICE обчислити ДПФ сигналу?

J

jiangwp

Guest
Коли я роблю ДПФ сигналу HSPICE таких як:

. БПФ V (X) NP = 25536 = вікно Бартлет FMIN = 1k Fmax = 20MEG

Я не знав, як HSPICE передачі сигналу в безперервному часу (X) для дискретного сигналу.Однак, ДПФ математичне рівняння може передавати сигнал з тимчасової області з частотою, як це Орієнтовна періоду
Частота блоку?і як вона представить спектр?

Я думаю, він використовує БПФ зробити дискретного перетворення Фур'є.БПФ трактує все вікно сигналу як одного періоду.Наприклад, з урахуванням х (Т) при Т = t1 до t2, то один період дорівнює t1 до t2 (t2 - t1).БПФ припускає, що X (T) повторюється після t2 з тим же періодом.

Yeath, ви маєте рацію.
А поки, я знаю, що крок частот (апроксимуючих Delta Частота = 2 / (Tstop)), то це, ми можемо підрахувати кількість точок для діапазону частот оцінюється БПФ.
Однак частота кроку наслідками час оцінки та accauracy.Яким ми вибираємо крок resonable наскільки це можливо.Є рівняння для неї.

1/Time вікно визначає частоту кроку в ДПФ.Таким чином, для забезпечення точності, вам потрібно запускати більше перехідних моделювання.

jiangwp пише:

Yeath, ви маєте рацію.

А поки, я знаю, що крок частот (апроксимуючих Delta Частота = 2 / (Tstop)), то це, ми можемо підрахувати кількість точок для діапазону частот оцінюється БПФ.

Однак частота кроку наслідками час оцінки та accauracy.
Яким ми вибираємо крок resonable наскільки це можливо.
Є рівняння для неї.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back