Hisense блок живлення та інвертор # rsag7.820.1459

L

lhanlhan45

Guest
Мені потрібна схема для цієї плати, лопнув і Burm SMD частині, будь ласка, допоможіть

PLS. Модель повідомлення # і фото друкованої плати. WBR

PLS. Модель повідомлення # і фото друкованої плати. WBR
Є той же самий, потрібно допомогти в цьому! Номери моделей: rsag7.820.1459/ROH VERF Hisense HLP-30A11 Вхід: AC100-240V Max3.5A 50/60Hz Вихід: 5VS/0.5A 5VM/1.5A 12V/1A HV вихід: 1280VAC/9.5mA Pin: 150 Вт (MAX) , POUT: 120 Вт (MAX) Мої питань підсвічування отримують неправильне напруга і буде горіти, тільки на півдорозі. Якщо я заземлити один з високовольтних ліній, що CCFL загориться нормально, але якщо я заземлення як від тієї ж котушки трансформатора, підсвічування прийде на коротко, то все буде вимкнений. Якщо я коротко набір високовольтних ліній на тій же котушкою, вся підсвічування буде працювати належним чином сезам ТВ відгороджує себе через пару секунд. Я думаю, що може мати або питання заземлення або «T803» трансформатор частково підірваний. Не знаєте, як я ремонту трансформатора, якщо так, але я хотів би спробувати

Привіт Друже! Чи можете ви зробити фотографію з іншого боку плати. У мене проблеми з цією платою Тому деякі з поверхневого монтажу частин згорів. Це ті частини, що мені потрібно ідентифікувати. R830, R831, R836 і N801. Заранее спасибо! !

Привіт всім У мене є Hisense РК-дисплей з блоку живлення інвертор rsag7.820.1459/roh ver.f їх це SMD IC, S і резистори Бернт Pleese може будь СПАСИБО HELP і розглядає

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back