High Gain структури плоскою антеною

J

james_warsh

Guest
Привіт всім,

Я хочу, щоб дизайн високого коефіцієнта підсилення антени (~ 20dBi) за порівняно високої діелектричної підкладці (Epsion R = 7).

Чи могли б ви запропонувати якийсь антени я повинен використовувати для отримання цієї мети?

Спасибо заранее

Це буде p.atch типу.Ваше завдання буде те, що високі діелектричні постійні будуть робити антени мають високі втрати і вузькою смугою пропускання.Вам доведеться використовувати сітку (масиву) з них.Простору них половина довжини хвилі один від одного між цими центрами і годувати їх всіх у фазі з деревом Wilkinson розкольників.Існує про необхідність для балансуючого резистора після навантажень (елементів антени) будуть ідентичні, і завжди на зв'язку.

Переконайтеся, що довжини всіх сходить до точки харчування мають однакову довжину так, щоб промінь буде нормально антени площині.

Ви можете спробувати антен Вівальді

Можна також подумати про друковані дипольних масиву над відображає пластини.спрямованості може бути нижче, ніж виправлення, але не буде мати ті ж питання, пропускну здатність, як зазначалося претензійний.

порожнину відстані буде по відношенню до довжини хвилі в діелектрику, тому розмір повинен бути розглянутий.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back