HFSS9.2-Імпорт проблеми

A

ablendos

Guest
привет everyody:
У кого-то когда-небудь проблеми при імпорті файлів DXF AutoCAD у формі HFSS9.2.Повідомлення показати нижче,

''[Помилка] Імпорт Рідні органів: Переклад "D: / фрактала / carpet.dwg"
не вдалося.''

Будь ласка, допоможіть мені вирішити цю проблему.
Спасибо.

З повагою

ablendos.

Привіт,

Спробуйте експортувати GDS2 файлів.

HFSS може автоматично перетворити його в 3D-моделі з використанням технології файл.

Див. зразок технології файлу нижче:

/ / Приклад технології фото
/ / ------------------------------------------------ --------------
/ / L # Label Колір Висота Товщина
0 cond2 червоний -1000 1000
1 diel1 червоно 0 1100
2 cond1 червоно 1100 1000Привіт,
Itai

ablendos писав:

привет everyody:''[Помилка] Імпорт Рідні органів: Переклад "D: / фрактала / carpet.dwg" не вдалося.
''

Спробуйте змінити версію DXF файлів, збережених у Акад.Я повинен врятувати DXF файлів версії 6 в Solid Works.

H3O

Привіт,

Я HFSS нових користувачів, і я намагаюся імпортувати формою імпульсу HFSS V9.Хто-небудь знає, як це зробити?

Я намагався імпортувати файли GDS занадто, і я отримую два розміри макету в HFSS, але я не знаю, як імпортувати файл технологій.Чи можете Ви мені допомогти, будь ласка??

Спасибо Вам успіхів

привет

Amaya

Кожен може представити стандартний формат технології файл?

У мене один вхід з одного смарт-хлопець, який ми могли б імпортувати його в 2D, а потім розгорнення.

Привет!

Якщо у вас є формат DXF і ще probelms робити відправте його мені, я імпортувати в HFSS і надішлемо вам HFSS фото проекту.

Спасибо,
Харе Крішна
Бангалор, Індія

Я зіткнувся similair проблем при імпорті DXF файлів і GDS.хоча вони отримали імпортовані в hfss, він не був належним чином моделювання.тому я jotted вниз координат і побудований в VBScript.він побіг до досконалості.це мій досвід.Я сподіваюся, що він був корисним.

Я, я думаю, що це набагато простіше і загальні побудувати Matlab коду з функціями для створення VB скриптів.

КНТ гарний інтерфейс користувача, щоб написати скрипт там у той час як у HFSS, ми повинні записати, використовуючи textpad, яку важко змінити, і налагодження.

itaifrenkel писав:

Привіт,Спробуйте експортувати GDS2 файлів.HFSS може автоматично перетворити його в 3D-моделі з використанням технології файл.Див. зразок технології файлу нижче:/ / Приклад технології фото

/ / L # Label Колір Висота Товщина

0 cond2 червоний -1000 1000

1 diel1 червоно 0 1100

2 cond1 червоно 1100 1000
Привіт,

Itai

HI

Ви можете ввести "pedit" в CAD
об'єднати рядки однієї закритої лінії, а також імпорт HFSS.Або ви можете transforne. DXF с. SM2 в HFSS8, але це comflex.

Привет!

Едмунд

Привіт усім.
Я новачок в hfss.
Мені необхідно імпортувати DXF файли в hfss.Однак, коли я їх імпорту, 3D картинки показані в 2D листах.Що я можу зробити для вирішення цієї проблеми?

edata писав:

Привіт усім.

Я новачок в hfss.

Мені необхідно імпортувати DXF файли в hfss.
Однак, коли я їх імпорту, 3D картинки показані в 2D листах.
Що я можу зробити для вирішення цієї проблеми?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back