HFSS інтеграції лінії сумніви

P

ptshao

Guest
[Розмір = 6] [/ розмір] Привіт, друзі: З новим роком! Я отримав деякі плутанини з інтеграції призначення лінію в хвильової порт. Будь ласка, дивіться вкладений файл. Для файлу 1, я хотів би отримати порт опір петлевого вібратора антени, що призводить до вибору хвилі порт, який може сприяти вирішенню хвильовий опір. Моя мета полягає у вирішенні порт імпеданс на 2.45GHz, так що я намагався вирішити порт тільки настройки. Коли я поєднав два середини дві руки, як кінцеві точки інтеграції лінії, порт опір різноманітні багато, скажімо так, з приблизно 187 Ом до 208 Ом, у порівнянні з випадком без assignating інтеграції лінії. Проблеми 1, я повинен призначити інтеграції лінія для хвилі порт? 2, що інтеграція лінії правильним для цього випадку? Для Файл 2, у мене немає впевненості в settingup порушення призначення. Я виміряв опір цієї Полоскова компланарними (CPS), що складає близько 24 Ом (незалежно від TDR або ВНА вимір), але тепер від цього моделювання здається, близько 85,5 Ом. Таким № 1, що не так з цим? 2, установка правильно? Дякуємо за ваш час!

На вашому друкованої антеною, я хотів би змінити пару речей. По-перше, вам потрібно більше місця між кінцем вашої антени і будь-якого типу радіації або PML кордону. По-друге, я дуже рекомендую ПМЛ над випромінюванням, але це ваш вибір. По-третє, я хотів би додати товщину металу, а потім намалюйте лінії інтеграції якраз між двома краями металу товщиною (не від центру до центру, як у вас зараз). Може бути, це була вже товста, я не збільшити дуже далеко. Для Вашого Друга проблема, знову ж таки, зробити інтеграцію лінію між двома металами, а не від центру до центру. Це має допомогти, зовсім небагато. Удачи! [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 19 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Я просто sim'd ваша друга структура, і, схоже, вона складає ~ 85 Ом. Ви впевнені, що ви sim'ing ж структуру, що ви вимірювали? Він, здається, більше двох пов'язаних ліній, або слот режимі, а не компланарними структури. Але, можливо, я не дивлячись на нього правильно.

Привіт, друзі: я вирішив проблеми зазначено вище. Відповідь на вопрос1: Спробуйте зробити більше waveport. Пам'ятайте, що там менше ризик, щоб зробити більше, ніж waveport зробити менше або вже waveport, тому що менше порт може ввести мод вищого порядку. Відповідь на Вопрос2: Для microstriplines, в більшості випадків, ZPI достатньо для моделювання, яка означає, що немає необхідності інтеграції лінії. Але якщо ви дбаєте про slotlines або CPW за допомогою інтегрування ліній перевагу розрахувати Zpv.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back