P
ptshao
Guest
[Розмір = 6] [/ розмір] Привіт, друзі: З новим роком! Я отримав деякі плутанини з інтеграції призначення лінію в хвильової порт. Будь ласка, дивіться вкладений файл. Для файлу 1, я хотів би отримати порт опір петлевого вібратора антени, що призводить до вибору хвилі порт, який може сприяти вирішенню хвильовий опір. Моя мета полягає у вирішенні порт імпеданс на 2.45GHz, так що я намагався вирішити порт тільки настройки. Коли я поєднав два середини дві руки, як кінцеві точки інтеграції лінії, порт опір різноманітні багато, скажімо так, з приблизно 187 Ом до 208 Ом, у порівнянні з випадком без assignating інтеграції лінії. Проблеми 1, я повинен призначити інтеграції лінія для хвилі порт? 2, що інтеграція лінії правильним для цього випадку? Для Файл 2, у мене немає впевненості в settingup порушення призначення. Я виміряв опір цієї Полоскова компланарними (CPS), що складає близько 24 Ом (незалежно від TDR або ВНА вимір), але тепер від цього моделювання здається, близько 85,5 Ом. Таким № 1, що не так з цим? 2, установка правильно? Дякуємо за ваш час!