HFSS хвилеводу S11-хочу сітки відображення і проходження

J

jonny1

Guest
Привіт, я хочу, щоб сітка відображення і проходження нормальної прямокутного хвилеводу. Частота 50GHz довжина 20 мм висота 2 мм ширина 4 мм => Відрізні-Частота 37.5GHz Normaly відображення під відключення частот повинен бути дорівнює 0 дБ, але покажіть мені HFSS фактор S11 від -60 дБ. Це не може бути правою і я вірю своїм MissTake обробляє близько налаштування waveport. Я не перенорміруют. Але коли я перенорміруют наприклад, в 570 Ом (Z * 50 ГГц), значення при частоті зрізу і в 50Ghz є правій стороні, а на всіх інших частот, що це неправильно, тому що програма обчислює Zf = 570 Ом при 40 ГГц і 60GHz що definitiv неправильно. Так може хто-небудь навчити мене, як я можу проектування прямокутному хвилеводі з правого боку налаштування для S11 і S21 ... будь ласка, дякую ...

Не могли б ви завантажити файл!

Привіт, ось мій проект. Так що проблема Параметр S11. Під відключення частот, падаюча хвиля повинна бути відображена на 100%, це на 0 дБ, але не в HFSS ... чому? Belive щось не так з Z0. 2. Питання: Що є причиною пульсацій від 40 до 70 ГГц. Я вже очікується навіть висхідній лінії. Може бути, вона має справу з сіткою уточнення? Де мої misstakes? спасибі .. Проект був розроблений HFSS v10

Привіт jonny1 Я не маю доступу до HFSS прямо зараз, але я можу рекомендувати вам одну річ. Перевірте HFSS підручник для хвилеводу моделювання. Може бути, ви знайдете те, що йде не так. Приклад показує, як для порушення хвилеводу, і робити порт setttings. Ви findwave керівництво підручники в цьому форумі або Google це.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back